Anladım. Bizim müdür bakanlıktan yazı gelmeden değiştiremezsin dedi. Ben de o yazıyı bekliyorum. Muhtemelen sene başında dilekçe vericem.
aynen benimki de sene içi öyle bişiler demişti diğer tanıdık müdürlerde öyle demek ki istesem bile şimdi değiştiremiyorum ve sınavların bi kısmını yaz tatilinde vermiş olucaktım eğer dilekçeyi şimdi verebilseydm.Şimdi eylülde versek dilekçeyi sadece şubat hakkımız var öss sınavından önce 1 sınavda da 4ders vereceğime inanıyorum ama onla hiç uğraşamam riskte alamam.O yüzden mecburende olsa vazgeçtim alan değiştirmekten
Aynen senin durumundayım anadolu lisesindeyim bakalım verebilirsem şimdi vercem veremessem eylülde vercem 1 sene daha fizik-kimya-bioyla uğraşcagıma full mat-geo kasıcam ve diğer derslerim iyi onlarıda bu aylarda bitiriyorum edebiyattan sadece divan ve cumhuriyet kaldı diğerlerini bitiridim yani TM çok iyi bi bölüm sayılsalda 2 kat daha çalışman gerekecem yani zaten istanbul-ankara izmir mühendislik kazanarsırsan bi esprisi var yoksa anadolu mühendislik felan okunmaz oyüzden psikoloji hukuk işletme gibi bölümler çok daha iyi bana göre mühendislik anadolu asla ama asla okunmaz...
Alan dışı tercih edince 13 - 14 puan gibi bi azalma oluyo, biliyosun. Bu gidişle benim de öyle olucak. Ben vazgeçme derim. yani ne zaman dilekçe vermen gerekiyosa ver bence. Bi de 12.sınıf fiziği kimyası biyolojisi de gözümü korkutuyo. Diğer eşitçiler edebiyat çözerken, sen okulun sayısal yazılılarına çalışcaksın. Bilmiyorum ama hepimiz için hayırlısı.
eylülde okulun ilk 1 ya da 2 haftası değiştirilebiliyor diye biliyorum. ama o zaman dersleri nasıl veriyorsun onu bilmiyorum. bana 10. sınıfta "biz sözel sınıfı açmadık hadi sen de fen oku bari" dediklerinde ikinci hafta tm'ye geçmiştim... bu arada okullar alan değiştirme konusunda gıcıklık yapar, uğraşmak istemezler pek. değiştirmek istiyosanız onların ne dediğini boşverip ailenizi de alıp gidin okula. gerekirse milli eğitime gidip kendiniz alın ne belge gerekiyorsa. yoksa onlar kendi rahatlarını bozup sizin alanınızın peşinden koşmaz kolay kolay.
Hocam ben de senin gibi cevre baskisi ile sayisal okudum bir yil. 11. Sinifta alan degistirdim ve iyi ki yapmisim diyorum hala. Hatta lise hayatim boyunca yaptigim en iyi seydi diyebilirim. Ben 10. Siniftayken haziran gibi sinifa mudur geldi ve alan degistirmek isteyen var mi dedi. Ben ve bi arkadas degistirdik. Ve bizde cok guzel oldu cunku okul genelinde 21 kisi alan degistirmisti ve bizim icin sinif acildi. Alan degistirirken cografya ve edebiyat sinavlarina giriyorsun. Bunlar fizik ve kimyanin yerini aliyorlR. O yuzden iyi yapmaya bak. Tabii oncesimde mudure gidip dilekce vereceksin. Acele et, son zamanlar bunlar. Hatta yarin atla git okula ve bu isi hallet. Gerci bizde dersler basladiktan 3 hafta sonra alan degistirip gelenler vardi. Yine de isi hizli hallet ki kafa da soru isareti kalmasin. Bu arada sakin sinif degistirirsem bozulurum fAlan deme. Son sene cok ders islemeyeceksiniz. Genelde izin verecek ogretmenleriniz calismaniz icin. Ve hocam lise bu ya, biraz tadini cikarman lazim. Bak ben ozluyorum. 1 yil oldu mezun olali.
üstünden bir kaç yıl geçse de hort olacak ama ben de şuan bire bir aynı durumdayım son durum ne oldu çok merak ettim 3 sene sonra ben de aynı konumda olabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme