Bildirim
12 Usb ve 8 Sata 2 Destekleyen Anakart arıyorum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim kartan kardeş maxsimun extreme kart al tam istedğin gibi bişi ama biraz tuzlu olabilir. kartta 12 usb 8 sata girişi var fakat ikisi e sata yani takmatik. -
Ya aslında o seriden alayım diyorum Fakat bundan öncede anakarta 300 dolar para verdim sonra core2 duo lar çıkınca elimde kaldı çünküü 955x çipseti vardı üzeirnde core2duo ları desteklemedi. O yüzden bu sefer çok para vermek istemiyorum max. 200 dolar vereceğim. -
8 satayı anlarımda 12 adet usb yi pek anlayamadım 12 sinide aynı anda donanım taksan kartı eline alman büyük bi ihtimal -
quote:
Orjinalden alıntı: genositous
Ya aslında o seriden alayım diyorum Fakat bundan öncede anakarta 300 dolar para verdim sonra core2 duo lar çıkınca elimde kaldı çünküü 955x çipseti vardı üzeirnde core2duo ları desteklemedi. O yüzden bu sefer çok para vermek istemiyorum max. 200 dolar vereceğim.
haklısın fakat teknoloji böle bişi ne önünden gidiliyor nede gerisinde kalınıyor. bence arkadaşın dediği gibi sataya ağırlık ver usb okadar da önemli değil bak bu model FOXCONN 9657AA 965P DDR2 GLAN+SATA 16X 174ytl ve 8 sata girişi var zaten usbleri harici cıhazlar la yüksetmen mümkün. -
Haklısınız bu konuda sta aha önce olmalı fakat şöyle bir durum var benim kasamın ön taafında 6 adet usd girişi var ve ben bunların hepsinin çalışır durumda olmasını istiyorum. Bundann önce ankartın üzerinde 4 usb olduğu için bunların sadece 4 ü çalışır duurmdaydı bazen cihazı takıyorum hangisinin aktif hangisinin aktif olmadığını bilmeden sonra bekliyorum cihaz gelsin ama bakıyorum yanlış porta takmışım gibi
bir de bende external hdd ler biraz fazla bunalrın bazne 1-2 sini aynı anda takmak gerektiğin de yanında 1-2 extra cihaz daha tak çıkar yapmam gerektiğinde arka tarafa geçmek istemiyorum o bakımdan. Ve yeni ankartladaki pci yuvaların az lığı da arka tarafa veya cihazın içine internal olarak daha fazla usb artırım için cihaz koyamayacağım demek oluyor vs. -
-
12 Usb li değil de 6 usb li al çoğaltıcı ile 12 yap 8 sata lı anakart üstteki arkadaş vermiş zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X