Şimdi Ara

12 Usb ve 8 Sata 2 Destekleyen Anakart arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel için ankart üzerinde en az 6 adet USB olan arka panelde de 6 adet USB yani toplam 12 adet USB olan ve En az 8 Adet SATA2 destekleyen anakart arıyorum model konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yanıtlarınızı bekliyorum!

• benim kartan kardeş maxsimun extreme kart al tam istedğin gibi bişi ama biraz tuzlu olabilir. kartta 12 usb 8 sata girişi var fakat ikisi e sata yani takmatik.
  • Ya aslında o seriden alayım diyorum Fakat bundan öncede anakarta 300 dolar para verdim sonra core2 duo lar çıkınca elimde kaldı çünküü 955x çipseti vardı üzeirnde core2duo ları desteklemedi. O yüzden bu sefer çok para vermek istemiyorum max. 200 dolar vereceğim.
  • 8 satayı anlarımda 12 adet usb yi pek anlayamadım 12 sinide aynı anda donanım taksan kartı eline alman büyük bi ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: genositous

Ya aslında o seriden alayım diyorum Fakat bundan öncede anakarta 300 dolar para verdim sonra core2 duo lar çıkınca elimde kaldı çünküü 955x çipseti vardı üzeirnde core2duo ları desteklemedi. O yüzden bu sefer çok para vermek istemiyorum max. 200 dolar vereceğim.

haklısın fakat teknoloji böle bişi ne önünden gidiliyor nede gerisinde kalınıyor. bence arkadaşın dediği gibi sataya ağırlık ver usb okadar da önemli değil bak bu model FOXCONN 9657AA 965P DDR2 GLAN+SATA 16X 174ytl ve 8 sata girişi var zaten usbleri harici cıhazlar la yüksetmen mümkün.
  • Haklısınız bu konuda sta aha önce olmalı fakat şöyle bir durum var benim kasamın ön taafında 6 adet usd girişi var ve ben bunların hepsinin çalışır durumda olmasını istiyorum. Bundann önce ankartın üzerinde 4 usb olduğu için bunların sadece 4 ü çalışır duurmdaydı bazen cihazı takıyorum hangisinin aktif hangisinin aktif olmadığını bilmeden sonra bekliyorum cihaz gelsin ama bakıyorum yanlış porta takmışım gibi
    bir de bende external hdd ler biraz fazla bunalrın bazne 1-2 sini aynı anda takmak gerektiğin de yanında 1-2 extra cihaz daha tak çıkar yapmam gerektiğinde arka tarafa geçmek istemiyorum o bakımdan. Ve yeni ankartladaki pci yuvaların az lığı da arka tarafa veya cihazın içine internal olarak daha fazla usb artırım için cihaz koyamayacağım demek oluyor vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 Usb li değil de 6 usb li al çoğaltıcı ile 12 yap 8 sata lı anakart üstteki arkadaş vermiş zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.