Şimdi Ara

12 volt 1.5 amper şarj makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 fazla gelir :) elimdeki devre elmanlrna baktım kondstör 100 uf 25 volt var bide 100 uf 16 v , hocam delikli plaketin üzerine kuriyim bu sistemi bi şekil şema çizermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar-cinar

3 fazla gelir :) elimdeki devre elmanlrna baktım kondstör 100 uf 25 volt var bide 100 uf 16 v , hocam delikli plaketin üzerine kuriyim bu sistemi bi şekil şema çizermisin

internete lm2575 circuit yazarak bulabilirsin. kolay bulması
  • buldum hocam çok sağol şimdi güneş panelini pile bağlıcam o pilide yapacağım dervreye devreden çıkış 5v telefona gidecek , 9 voltluk güneş panelyle mx 12 volt doldrablrmiym olursa daha iyi olur
  • serdar-cinar kullanıcısına yanıt
    7V-40V aralığında olur.
  • çok sağol en kısa zamnda eksik devreleri temin edip uygulucam şuan bi kaç deneme yapıyorum , htc one bunun yüzünden servise gitti fazla gerlim verdik şimdi bi başka telle şarjların dayanma süresini hesaplıyorum işlem tamamlandığında resmni atıcam
  • Kaç V verdiniz?
  • max 8 volt hocam bi ışıldak aküsü 4 volt bide telefon bataryası 3.7 volt toplam 8 volta yakın, batryanın üstündeki devreyi söktüm direk pile kabloyu bağladım pilin üzerinde başlık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar-cinar

max 8 volt hocam bi ışıldak aküsü 4 volt bide telefon bataryası 3.7 volt toplam 8 volta yakın, batryanın üstündeki devreyi söktüm direk pile kabloyu bağladım pilin üzerinde başlık var

İki tane aynı aküyü kullanmamalısın. Telefon bataryası ve akünün voltaj ve akımları farklı bir de. Telefon bataryası önceden tükenir voltaj 4 volt civarına düşer LM2575 in sınır voltajının altına inince çıkış voltajı 3-4 volt'a düşer.
    Aynı piller/aküler kullanılmalı dolulukları aynı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowsmilk -- 1 Ağustos 2014; 20:54:33 >
  • tamam hocam

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowsmilk -- 2 Ağustos 2014; 0:06:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.