Şimdi Ara

12 Yıllık Muzik Seti =)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 87 yılında aldığımız müziksetini hala kullanıyoruz: )
  • uzil ve metalok resımler ıcın tesekkurler gayet guzel muzıksetlerı o zamana gore.

@Lèon : resım alabılırmıyım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

10 yıllık...

12 Yıllık Muzik Seti =))

Google da arama yaparken gördüm bu resmi dedim ahan benim müzik setinden ama benimkinin modeli farklı LBT-XB80AV benim ki çıkışları yanmıştı surround' ın semtteki bi tamirciye verdik iyice içine etti geçen canım sıkılıodu açtım içini bi kaç kablosunu kurcaladım baktım çalıştı surroundlar da şimdi tek sorunu kapatma tuşunda bazen takılıyor kapatmaya basıyorsun kaset moduna geçiyor vs. 2-3 kere basınca kapanıyor sığdıramadık eve bi türlü bu haliyle boyu 1.5 metre civarı

12 Yıllık Muzik Seti =))

• Sabah gazetesi vermişti bu müzik setini o zamanlar sezen aksu'nun meşhur müziği onu alma beni al diye reklamları dönüyodu bizim komşu almıştı elinde karşıdan radyo kutusu gibi bişeyle gelince gülmekten yerlere yatmıştık adamda gazete sahiplerinin epeyi kulağını çınlatmıştı o zamanlar hey gidi günler hey.Bizimde 20 yıllık pioneer müzik seti var pikaplı 8 hafızalı dijital fm radyolu falan halen daha taş gibi şuan yeni çıkan bir çok müzik setine 10 basar.
  •  12 Yıllık Muzik Seti =))

bunun aynısı var, 18-19 senelik vardır sanırım. kolonlar biraz yıprandı oldu oraya buraya taşıya taşıya ama hala taş gibi maşallah.

yukarıdan aşağı bölümler

plak çalar
    dijital radyo
    Ampflier
    kasetçalar
    cd çalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 9 Mart 2009; 18:28:13 >
  • anneannemde 1980 li yıllardan kalma plak çalar var
  • bizde de var ama daha büyük kaç yıllık bilmiyorum.
    Özellikleri:kaset çalar,plak çalar,cd çalar,radio filan
  • 28 yıllık falan teyp var evde sadece radyosu çalışıyor halada maçları falan arada açıp dinlerim

Hatta bi ara PC ye bağlamıştım kolonlarını

Şimdide elimizde z-5500 var nereden nereye
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

12 Yıllık Muzik Seti =))

bunun aynısı var, 18-19 senelik vardır sanırım. kolonlar biraz yıprandı oldu oraya buraya taşıya taşıya ama hala taş gibi maşallah.

bunun aynısı amcamlarda vardı kucukken hatırlıyorum sımdı ne oldu bılmıyorum =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak47harTfaust

quote:

Orjinalden alıntı: suicide

12 Yıllık Muzik Seti =))

bunun aynısı amcamlarda vardı kucukken hatırlıyorum sımdı ne oldu bılmıyorum =)

bendede buna benzer bi tane var ama aynısı değil.kolnlar aynı seninkine benziyor daha büyüğü.vallaa ne yalan sölesem taş gibi maşallah sesini sonuna kadar açınca ev inliyor resmen.z5500 e 5 basar yani o derece.ciddiyim piasadaki amplilerden daha çok iyi bas ve ses veriyor..
    ama benimki arçelik.

• 1989 da almıştık.Vestel marka çift kasetçalarlı radyo - teyp ...

O yıllarda " çift kaset " dedin mi akan sular duruyordu.

O zamandan bu zamana aradan 20 yılgeçti ve bir kez bile arızalanmadı.Hala da taş gibi maşallah.

12 Yıllık Muzik Seti =))
  •  12 Yıllık Muzik Seti =))

12 Yıllık Muzik Seti =))
  • nerde eski pioonerlar technicsler
  • bizdede var thomson marka babam 89 da libya dan gelirken getirmişti
  • Bizde de M.Ö. 200'lerden kalma bir teyp var.
  • İlk iletideki müzik setini (!) Star gazetesi değil, Sabah gazetesi vermişti. Hatta reklamlarında Sezen Aksu'nun "Beni Al O'nu Alma " müziğini kullanmışlardı. Babam alalım mı diye bana sordu, ben de dedim ki:

"Baba görmüyor musun,üst kısmını açıyorlar ve orası kaset bölmesi, demek ki ufacık bir şey veriyorlar"

Bu sayede kazıklanmaktan kurtulmuştuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

gene o yıllarda gazeteden iki tane 37 ekran tv aldık. Hala sapasağlam çalışıyor. Ne tüpü bitti ne de bir arıza çıkarttı.. Biri sansui biri akai

37 ekran akai bizdede vardı güme gitti
  • eskiler aslında bana daha ii geliyo bndede vardı 2 çıkışlı teybe 7-8 hopörler bağlı 3 4 sene kullandım en sonunda gitti
  • 30-35 yıllık radio var resim çekip eklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

O aralar hangi gazete hatırlamıyorum ama bundan vermişti... Hatta reklamlarında koskoca bir müzik seti gibi göstermişlerdi...

tamda bunları yazcaktım

bende de var yatıyor evd bi yerlerde aynı teyp
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.