Bildirim
120.000 TL BÜTÇELİ SUV ( CRV , TUCSON , SPORTAGE )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Tucson öneririm lpgli bulursan kaçırma -
dizel sebebiyle crv.
tucson da güzel ama çok yakıyor tüp şart.. -
Fiyatının pek ucuz olacağını zannetmiyorum 😊 -
Tucsonun kronik sorunları varmıdır. Yakıt konusunda üzermi. Honda kalitesine yaklaşabilirmi sizce. Araç hakkında hiç bilgim yok -
Aslında crv lerde lpgli almayı düşünüyorum -
Ben de aynı araçlara aynı bütçeyle bakıyorum. Belki 130a çıkabilirim
Takip -
Sorunsuz binersin kroniği yok kaçırmaquote:
Orijinalden alıntı: xquard42
Tucsonun kronik sorunları varmıdır. Yakıt konusunda üzermi. Honda kalitesine yaklaşabilirmi sizce. Araç hakkında hiç bilgim yok -
-
O paraya temizinden 1.4 TSİ tiguan falan alınır. -
100 e CMBS li falan full CRV 2.0i alırsınız güzelce LPG li binersiniz.
LPG de ankara içi 55 kuruş yakıyor yanlız LPG de ona göre -
Tiguanın görüntüsü çok basit geliyor gözüme. O yüzden direk eledim. -
Konyada yaşıyorum. Ankara kadar yoğun değil trafik. Şuan ki Lpg fiyatlarına göre bu büyüklükte bir araç için 0.50 0.55 kurus uygun bence. -
Siz hangisini almayı düşünüyorsunuz. -
Görüntüye bakmıcan. Aslında yeni kasası gayet güzel bence. Tucson şekil şemal 10 numara ama çok yakıyor arkadaş. LPGli araçlardan zaten uzak dururum. Dizel de pahalı olduğuna göre geriye tsi kalıyor. Sıfır Duster da olur küçük demezseniz. Ben şu yukarda yazdıklarınızın hiçbirini almam. -
Bugüne kadar hep lpgli araç kullandım. Çok önemli bir sorun hiç yaşamadım. O yüzden yine lpgli araçlara daha sıcak bakıyorum. Dizeller zaten cok pahalı. Bakmaya gerek duymuyorum. 😊 tiguan biraz kücük basit duruyor benim için. -
2008 model crv bindim 3 yıla yakın, kalite arıyorsan crv derim en memnun kaldığım araç.
CRV alırsanız CMBS kesinlikle olsun. -
Hocam LPG konusunda bana sabaha kadar faydalarını anlatsan ben ikna olmam. Ön yargı de ne dersen de. Şu anki arabam otomatik benzinli 9-10lt yakarım, mutluyum o derece. Hiç taktırayım mı diye düşünmedim bile. Bundan sonra araba alabilir miyiz? bu piyasa koşullarında zor. Anca emekli ikramiyesi falan alırsak artık o da 10 yıl sonra bakarız. Kimbilir belki de yerli elektrikli arabamız olur o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: xquard42
Bugüne kadar hep lpgli araç kullandım. Çok önemli bir sorun hiç yaşamadım. O yüzden yine lpgli araçlara daha sıcak bakıyorum. Dizeller zaten cok pahalı. Bakmaya gerek duymuyorum. 😊 tiguan biraz kücük basit duruyor benim için. -
130a 2018 model 5-10bin kmde Kona 1.6 TGDI 4X4 DCT alinabilirquote:
Orijinalden alıntı: azad_van
Ben de aynı araçlara aynı bütçeyle bakıyorum. Belki 130a çıkabilirim
Takip
Benzer içerikler
- bmw 316i kronik sorunlar
- polo lounge ve comfortline farkı
- fiorino paket sıralaması
- range rover 3.0 tdv6 motor ömrü
- kia xceed kronik sorunlar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X