Şimdi şunu bilmekte fayda var c serisi mercedes ler bilindik mercedes kalitesinden biraz uzak ancak bana 3.20 bmw mi yoksa c180 ya da c200 mü diye soracak olursanız ben kesinlikle c serisi derim. Nedenine gelecek olursak kişisel zevk de dahil yani kasa olarak c serisi gerçekten çok yakışıklı, geçmişten gelen tecrübelerle mercedes in bmw den daha sorunsuz araçlar ürettiği kabüllenilmiş bir gerçek.
C serisini ben ancak geniş bir araç istiyorsam tercih etmezdim bunun dışındaki hiçbir neden yukardaki araçlar arasında bir numaralı tercih nedeni olmasına engel değil. İyi forumlar dilerim.
başlık bmw-mercedes kapışmasına gidiyor gibi hissediyorum zotacing jip sınıfında çok bir bilgim yok,önerilerin olur mu?bir tek x3 ilgimi çekiyor uzun zamandır.onun da fiyatı malum,ikinci eline param anca yeter.fakat ikinci el istemiyorum.
bir an hayal ettim benim o kadar param olsa ne alırdım diye koşa koşa subaru bayisine giderdim ama normal değil koşa koşa sonra alırdım outback dizelimi sonra arabaya once ailemi doldurur pikniğe gotururdum arabayı iyica pisletirdim sonra eve gelir onu birgüzel yıkardım ardından biraz para biriktirir 30-40.000tl alırdım bir cekme karavan ver elini uzak dogu oradan rusya oradan amerika sonra gemiyle avrupa ingiltere ve türkiye araba bayagı yol yapmış artık dinlenme vakti arabayı takrar yıkardım ve 1 hafta hiç kullanmazdım
epicanin bagaji 480 litre
Lancer Evo al bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme