Şimdi Ara

120.000TL'ye kadar alınabilecek SUV, Crossover (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 dusunyorsaniz kesinlikle kuga 2.0 dusunmeyin bile hem kendinize hem de devlete alırsınız . Alternatif olarak yakıt önemliyse crv tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suv istemenizin sebebini ogrenebilir miyim
    sectiginiz araclarin ic hacmi de genis degil.. hem bayan icin alınacakmis. Ben olsam suv yerine söyle bmw1,audi a3 ya da mercedes A serisi tarzi spor bi şey düşünürdum. Bahsettiginiz araclarin hepsinden hem konfor hem performans yönunden daha iyidir. 120k yi X1'e gömmek bana mantiksiz geliyo.
    Ya da sedan arac da düşünülebilir. S60 alternatif olabilir.

• thehakan T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Bende yakın zamanda böyle bir başlık açmıştım gerçi biraz daha düşük maliyet ile bir arayış içerisinde idim. belki faydası olur size:http://forum.donanimhaber.com/m_98982786/f_//tm.htm#99064366

Ancak sizin rakam daha yukarıda. Ben halihazırda Forester XT kullanıyorum. Yakıt dışında düşündüğünüz hiç bir araba ile kıyaslamanızı tavsiye etmem çünkü elma ile armut hatta üzüm kıyaslamak gibi olur. Bundan emin olabilirsiniz.
    Outback için bence mutlaka bir Subaru bayisine gidin; kesinlikle çok şık duruyor araç Bir de not: 2015'de yeni versiyonu gelecek belki bu nedenle liste fiyatından ciddi geri dönüş yapabilirler.

• Benim kullandığım CX-5 2.0 skyactive benzinli otomatik versiyondu bir bayan arkadaşımın aracıydı ve 700 km sonunda yakıt ortalaması 11.4 litreydi ve 0 trafik olan bir şehirde yaşıyorum. Firma verilerinde şehir içi 8.1 litre olarak veriyor.
  • Belki kriterlerin dışında bir şey önereceğim ama hem sıfır hemde cebinde baya para kalacak bir şey olarak Mini Cooper alabilirsiniz. Daha yeni kasa değiştirdi uzun bir süre bu kasa kalacak ve kolay eskimeyecek yüz ve bayana gidecek bir araç olarak görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neceep

Belki kriterlerin dışında bir şey önereceğim ama hem sıfır hemde cebinde baya para kalacak bir şey olarak Mini Cooper alabilirsiniz. Daha yeni kasa değiştirdi uzun bir süre bu kasa kalacak ve kolay eskimeyecek yüz ve bayana gidecek bir araç olarak görüyorum.

baskı balata + volan için 10 bin tl veririm bana koymaz diyorsan gayet mantıklı

120.000TL'ye kadar alınabilecek SUV, Crossover

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 4 Aralık 2014; 21:49:10 >

• Link açılmıyor.
  • obmann O kullanıcısına yanıt
    Eşim yüksek bir araç istiyor, araç değiştirme sebebimiz bu, mümkünse de 4 çeker istiyoruz. Zaten şu an kullandığı araç 1, a3, A sınıfı olan golf. Önerdiğiniz için söylüyorum bu üç araçtan da şu an tercihim kesinlikle A3 Sedan olurdu ama sedan düşünmüyoruz.
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz bunu alıp binmek lazım ama TR'de özellikle bu tarz araçları kullananların çoğu motorun canını çıkartıyorlar resmen ve 180-200 bin km'den sonra herhangi bir bakımın 8-10-15 bin TL olma riski çok fazla :)
    İlk sahibinden az km'deki araçların fiyatları da böyle değil zaten..
  • Bence Nissan X Trail'a bakın. Yenisi hem çok güzel duruyor, hem çok ferah hem de en boş donanımda bile yeterli düzeyde donanım var. İç mekan kalitesi de gayet iyi. Japon araçlarından çok Alman araçlarının kalitesine yakın. 1.6 Dizel otomatik olması da zaten çoğu markanın da önüne geçiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 5 Aralık 2014; 9:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehakan

Eşim yüksek bir araç istiyor, araç değiştirme sebebimiz bu, mümkünse de 4 çeker istiyoruz. Zaten şu an kullandığı araç 1, a3, A sınıfı olan golf. Önerdiğiniz için söylüyorum bu üç araçtan da şu an tercihim kesinlikle A3 Sedan olurdu ama sedan düşünmüyoruz.

Ben olsam o araclara o parayi vermezdim ama kendi tercihiniz. X1 120k haketmiyo yani..

• FirstClass F kullanıcısına yanıt
    1.6 bir araç için 130 bin tl fiyat çok abartılı. Nerede bunun vergi avantajı? 2 litre motorlu Awd araçlar bile daha uygun fiyata satılırken Xtrail'in özelliği nedir?

• Mazda CX-5, Subaru Forester, Outback'ten başkasını düşünmeyin. X1 çok saçma bir araç, cross country havası var ama kesinlikle yüksek bir araç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: thehakan

Doğru söylüyorsunuz bunu alıp binmek lazım ama TR'de özellikle bu tarz araçları kullananların çoğu motorun canını çıkartıyorlar resmen ve 180-200 bin km'den sonra herhangi bir bakımın 8-10-15 bin TL olma riski çok fazla :)
    İlk sahibinden az km'deki araçların fiyatları da böyle değil zaten..

Haklısınız
    Bu Arada Yeni Fark Ettim Ben Yorum Yazarken İlanın Açıklamasında Değişensiz Orjinal Falan Yazıyordu Şimdi Bidaha Baktım Boya Var Orası Değişti Burasında Şu Var vs. Yazmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• X3 al kesinlikle kullanıyorum memnunum performansı çok iyi yakıtıda güzel 30 35 kuruş şehir içi 2.0d bu arada araç
  • LİNCOLN NAVİGATÖR
  • Hatta buyurunhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2010-bmw-x3-2.0-xdrive-177-hp-hatasiz-boyasiz-ic-dis-m-paket-190503011/detay alabilceğiniz en kaliteli ve en iyi arabadır alternatif olarak Q5 var ama bu daha ii
  • Bütçe yeter ise volvo xc90 veya xc60 bakabilirsiniz

• Captiva?
  • SanMarinoForveti kullanıcısına yanıt
    Chevrolet Türkiye piyasasından çekileceği için Captiva almak mantıklı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.