Bildirim
120 dolar bütçe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Razer Deathadder Chrome yı kendimde kullanıyorum öneririm.Kulaklık olarak G430 Öneririm neden diye sorarsan konfor açısından daha iyi razer deri oldugu için yaz aylarında kulaklarını çok fazla terletir ve 1 yıl sonra soyulmayalar başlar kulaklık kötü bir hale gelir.G430 Sporcu kumaşı dedigimiz bir malzeme kullanıyor bu sayede daha az kulak terletiyor ve soyulma sorunu gibi bir sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 16 Temmuz 2016; 14:28:44 > -
şuan g230 kullanıyorum ve aşırı rahatsızım konforu kalitesi vesairesi olsun 1 sene oldu kulak pedlerinin yapısı g430 la aynıysa düşünmem pek ben sevmedim logitechten uzak durmaya çalışıyorum aklımda corsair 7.1 hs40 modelide var -
SteelSeries Siberia 200 ve SteelSeries Sensei RAW öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X