Merhaba arkadaşlar 3 tane charım var 120 Lw 2 si botees 1 vEla serverindedir
120Blade FF Bicheon Fire Force BOOTES... SATILDI
120 Warior Cleric FF BOOTES
120 Wiz Cleric Vela
arkadaşlar charların seti de herşeyi de süper pre plus devil ne ararsanız var çok ucuza bırakıcam ilgilenenler telefon numarası msn adress iletişim için bıraksınlar oyuna girip charları gösterebilirim..
Satışş izmir içi elden izmir dışı havale olucaktır CHARLARI UCUZA BIRAKICAGIM OYUNU BIRAKIYORUM İYİ FORUMLAR.., undefined Paylaş:
quote:
Orijinalden alıntı: _B3L4_
Merhaba arkadaşlar 3 tane charım var 120 Lw 2 si botees 1 vEla serverindedir
120Blade FF Bicheon Fire Force BOOTES... SATILDI
120 Warior Cleric FF BOOTES
120 Wiz Cleric Vela
arkadaşlar charların seti de herşeyi de süper pre plus devil ne ararsanız var çok ucuza bırakıcam ilgilenenler telefon numarası msn adress iletişim için bıraksınlar oyuna girip charları gösterebilirim..
Satışş izmir içi elden izmir dışı havale olucaktır CHARLARI UCUZA BIRAKICAGIM OYUNU BIRAKIYORUM İYİ FORUMLAR.., undefined Paylaş:
ARKADAŞLAR BLADE SATILDI ALICIYA HAYIRLI UGURLU OOLSUN CHARLAR GERÇEKTEN UCUZA VERİYORUM ALMAYANLAR PİŞMAN OLUR BİDAHA BU FİYATLARA 120 FF SP Lİ HERŞEYİ DÜZGÜN BİR CHAR ALAMAZ İYİ FORUMLR
SS koy da inanalım
quote:
Orijinalden alıntı: Captain_Ivy
SS koy da inanalım
SS koymayı bilmiyorum ilgilenen olursa msn vs bir iletişim adresi bıraksın telefon falan ben konusup gösteririm charı oyuna girip pc deki resimleri falan
UPPPPPPPPP SATIŞ DEVAM EDİYOR FİYAT SÖYLİYORUM 120 WARİOR CLERİC FF YÜZDE 99.99 3 AVATAR DRESS JOB LWL 103 200TL
120 WİZARD CLERİC FF 4 AVATAR DRESS 200 TL ACİLL SATILIKTIR ELDEN VEYA BANKA HAVALE VEYA PTT HAVALE OLUCAKTIR
upppppppppppp satış devam ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme