Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir notebook almayı düşünüyorum bütçem 1500 TL kadar bir kaç model buldum aslında ama Casper kullanan arkadaş Acer a bulaşma çok ısınır Casper al hem uygun hem sorun çıkarmaz dedi bende şuan kararsızım sizlerin yardımını bekliyorum.
Yukarıdaki cihazlardan Acer donanım olarak biraz daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Arama_Botu
Kullanım amacın nedir? Ona göre cihaz önerelim.
Yukarıdaki cihazlardan Acer donanım olarak biraz daha iyi.
Donanımsal özelliklerden bende anlıyorumda aslında bana bu modelleri kullanmış tavsiye vericek birileri lazım.Forumda araştırdım biraz Casper konusunda herkes uzak dur demiş Acer ın önceki modellerinde ısı ve teknik servis konularından bahsedilmiş.Ben daha çok F/P oranı iyi bir model arıyorum yani bu fiyatlara sağlam bir Toshiba veya Vaio alınır ama aynı fiyata Acerın özellikleri daha iyi burda bi soru işareti oluşuyor. Notebookda programlama ve azda olsa grafiksel işlerle uğraşıcam ve önemli olan ısı sorunu olmayacak bir model olması.
quote:
Orijinalden alıntı: DeLiNeRoN
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir notebook almayı düşünüyorum bütçem 1500 TL kadar bir kaç model buldum aslında ama Casper kullanan arkadaş Acer a bulaşma çok ısınır Casper al hem uygun hem sorun çıkarmaz dedi bende şuan kararsızım sizlerin yardımını bekliyorum.
bu i5 model acer işini görücektir arkadaşım casper a oranla daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: tolga145
quote:
Orijinalden alıntı: DeLiNeRoN
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir notebook almayı düşünüyorum bütçem 1500 TL kadar bir kaç model buldum aslında ama Casper kullanan arkadaş Acer a bulaşma çok ısınır Casper al hem uygun hem sorun çıkarmaz dedi bende şuan kararsızım sizlerin yardımını bekliyorum. güzel model pcdepo daki model iyi
Acer'ın yeni parti 5740 larında sorun yok. Yeni aldım , senin gibi biraz tereddütde kaldım almadan önce. Ama diğer 40 küsür sorunsuz kullananlara dahil oldum..
mailman ve tolga145 ten sonra bir de starvatan çıktı başımıza...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme