Şimdi Ara

1200-1600 tl akıllı telefon önerisi lütfen ? (ayrıntılı cevap verebilecekler )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonum sony xperia sola 3 senedir kullanıyorum artık daha üst segmentte bi telefon almak istiyorum LG g3'e baktım kasa çatlama oluyomuş ilk parti üretimlerde şimdi düzeltilmiş ama 2k ekran telefonu yoruyo bence bide şarj önemli tabi
    Herkes gibi xperia Z2 inceledim kasa açıklığı ve lens kayması sorunu var kasa açıklığı 15w modellerinde yok artık baya bi mağaza gezdim lens kaymasıda önemli bi sorun değil bence forumlarda yazılmasa çoğu kişi farketmez

Aklımda deli sorular

1-Sony Xperia Z2
    2-LG G3
    3-Asus Zenfone 2
    4-Sony Z3 Compact
    5-M4 aqua (alt segment farkındayım)

Özellikle Z2 dikkatimi çekiyor ama
    1- Sony'nin desteği devam eder mi z3+ çıktıktan sonra pabucu dama atılır mı?
    2- Yeni üretim serilerde kranik sorunlar halledildimi yeni alan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
    3- Kaç sene kullanırım (xperia solayı 3 sene kullanmış biri olarak)
    4- Babam Samsung al elin aldığından niye almıyon samsungu diyo sizce haklı mı ?

• Sony Z3 Dual (Çift hat) bugün N11, 150 TL indirim ve Maxipuan ile 1538 TLye mal ettim, size de önerebilirim. Aynı fiyata tek hatlı da alabilirsiniz.
  • fato65 F kullanıcısına yanıt
    orginal dist. garantili almak istiyorum cihazlar sorunlu olabilir o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara199951

Bende z2 düşüyorum fiyatı da uygun ama ekrandaki siyah renk kafama yatmadı bi türlü z3 beyaz veya bakır rengi hoş duruyor bu seferde fiyatı 1900-1950 gibi olunca kararsız kalıyorsun paralel bende istemiyorum ki z3 fiyatına note 4 hatta lg g4 var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata sana 1499 tl den htc desire eye öneririm.13 mp ön kamera suya dayanikli boomsound hoparlör ve sense arayüzu cok stabil.olmadi 1399 tl htc one e8 de alabilirsin m8 in plastik kasa varyasyonu bence bu iki cihazi internetten bi araştır.ama yaxdigin seceneklerden ise selfie cekmeyeceksen z3 compact al çunku sonylerin ön kamerasi cok iyi deil

• küçük ekran sıkıntı değilse z3compact hepsinden iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemeren49

quote:

Bende z2 düşüyorum fiyatı da uygun ama ekrandaki siyah renk kafama yatmadı bi türlü z3 beyaz veya bakır rengi hoş duruyor bu seferde fiyatı 1900-1950 gibi olunca kararsız kalıyorsun paralel bende istemiyorum ki z3 fiyatına note 4 hatta lg g4 var :)

z3 pahalı be z2 de siyah renk derken bilemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

O fiyata sana 1499 tl den htc desire eye öneririm.13 mp ön kamera suya dayanikli boomsound hoparlör ve sense arayüzu cok stabil.olmadi 1399 tl htc one e8 de alabilirsin m8 in plastik kasa varyasyonu bence bu iki cihazi internetten bi araştır.ama yaxdigin seceneklerden ise selfie cekmeyeceksen z3 compact al çunku sonylerin ön kamerasi cok iyi deil

selfie çekerim ya zaten şimdiki telefonum (xperia sola ) ön kamera yok selfie kıtlığı yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazlı

küçük ekran sıkıntı değilse z3compact hepsinden iyi

ekranı yazıldığı kadar büyük değil z3c nin 4,5 4,6 mı ne yazıyo 4 inc gibi benim mi gözüme küçük geliyo ?
  • quote:

quote:

O fiyata sana 1499 tl den htc desire eye öneririm.13 mp ön kamera suya dayanikli boomsound hoparlör ve sense arayüzu cok stabil.olmadi 1399 tl htc one e8 de alabilirsin m8 in plastik kasa varyasyonu bence bu iki cihazi internetten bi araştır.ama yaxdigin seceneklerden ise selfie cekmeyeceksen z3 compact al çunku sonylerin ön kamerasi cok iyi deil

selfie çekerim ya zaten şimdiki telefonum (xperia sola ) ön kamera yok selfie kıtlığı yaşıyorum

Hocam 1499 tl ye hepsiburada dan desire eye cekin bi tane süper telefon

• quote:

quote:

quote:

htc ye içi ısınmayan ben miyim sadece :/ bide arkadaşım alt segmentte bi telefonunu aldı 850 tl civarında garantide şu anda 25 gün ses yok bunlar htcden soğutuyor beni

• kara199951 K kullanıcısına yanıt
    Ön çerçeve siyah, siyah renk pek hoş gitmiyor ekranının alt ve üst kısmında güzel durmuyor beyaz daha güzel duruyor yani z3 deki gibi siyah renk çok ağır duruyor bana göre beyaz daha iyi z2 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derd-i Firkat -- 15 Haziran 2015; 16:13:34 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

htc ye içi ısınmayan ben miyim sadece :/ bide arkadaşım alt segmentte bi telefonunu aldı 850 tl civarında garantide şu anda 25 gün ses yok bunlar htcden soğutuyor beni

Alt segmenti bilmiyorum ama htc android camiasının ayfonu gibidir.cok akici ve performanslidir.incelemelerine bakabilirsiniz desire eye in siddetle tavsiye ederim begenmesseniz one e8 e bakin sony alip bence derde girmeyin.kasa acikligi falan pembe kamera gibi sorunlar var z3 z2 ve z3c da

• O sorunlar ilk serilerde vardı sonradan çözüldü diye hatırlıyorum zaten tüm tellerde böyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: cemeren49

O sorunlar ilk serilerde vardı sonradan çözüldü diye hatırlıyorum zaten tüm tellerde böyledir

Hayir pembe kamera kronik bir sorun herkeste var.kasa acıkligi duzelmis olabilir ama tamamen sans isi

• Aynen bende de sola var ben de e8 yada z2 arasında kaldım. Bataryadan ötürü z2 daha önde gibi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: lokmanbalci

Aynen bende de sola var ben de e8 yada z2 arasında kaldım. Bataryadan ötürü z2 daha önde gibi bence

bi karar verebildinmi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lokmanbalci

Aynen bende de sola var ben de e8 yada z2 arasında kaldım. Bataryadan ötürü z2 daha önde gibi bence

bi karar verebildinmi ?

Veremedim maalesef :/ Z2 nin kronik sorunları korkutuyor. E8'in de ram i. Resmen a'raf da kaldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.