Şimdi Ara

1200 $a 17 inch core2duo 7200 dell inspiron

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Amerika dan 2,5- 3 ay önce dell satın aldım. 1,5-2 aydır da kullanıyorum. Fakat ben bunu satın alınca Directx10 ekran kartlarından takayım diye onboard ekran kartlı aldım. Ve de sonradan öğrendim ki ekran kartı takılamıyormuş bu laptop a. Ve de Maya isimli 3d programının paint ini bu yüzden kullanamıyorum. Oyun oynamak istenirse o da olmaz galiba. Fakat 3dsmax, Photoshop kullanılabiliyor. Özellikle 2gb lık ram iyle Photoshopta ideal. 355 mb lık psd dosyasında çalışabildim mesela. Ve de 75 mb lık ve de 9 milyon yüzeyli 3dsmax dosyasında. İsteyene açarım o dosyaları bu laptopta. Ayrıca zannederim Web tasarım ve de programlama için de ideal bu makina güçlü işlemcisi, ram leri ve de 17 inch wide screen i ile. Dvd de rahat çalıştırılıyor. Ama şimdilik laptop tan vazgeçtim. Yeni teknolojileri beklemeye karar verdim. Zaten masaüstü güçlü bi makinam var. Bi de bu sebepten satmayı düşünüyorum. Neyse, özelliklerine geçersek:
    Core2duo7200
    17 inch wide screen
    2gb 533 ddr2 ram
    8 hücre li batarya (rahat 4-5 saat gidiyor)
    80 gb 5400 hdd
    Wireless
    Vista upgrade hakkı olan Windows Media Center (merak etmeyin şu an hdd de aynı zamanda xp 64 var, bütün driver ları ve de 64 bit programları yüklenmiş olarak)
    Arkadaşlar, yukarıdaki konfigurasyon u isterseniz Dell in Amerika daki kendi fabrikasından customize ederek oluşturun, bakalım daha ucuza mı pahalıya mı geliyor? Bi de getirtmesini de hesaba katın. Zannederim 1400$ dan aşağı olmaz.
    Bu arada isterseniz ölü piksel tarama programı da getirin yanınızda ve de ölü piksel taraması da yapalım, ya da başka testler mesela.
    Ve de gelelim satış şartlarına. Ya peşin paraya ya da kredi kartıyla bana bilgisayar parçası alarak Vatan bilgisayar dan ya da kredi kartınıza indirim olan başka bir yerden. Ya da biraze peşin birazı bilgisayar parçası.
    Not: Bodrum da oturuyorum. Ama İzmir e de gelebilirim.
    Not: Amerika dan geldiği fabrika çıkış kutusundaki herşeyi ile birlikte verebilirim. Kutular, cd ler hepsi duruyor.
    Tlf: 05379234433

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafo -- 8 Şubat 2007; 17:07:48 >

• Ha şunları söylemeyi unuttum. Bu makina için aldığım Usb A4Tech klavye ve mouse ile Addison çanta dahildir pakete.
  • bence uygun ya :) ama bunu ikinci el konusunda yazarsan daha etkili olur , birde ekran kartı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.