Şimdi Ara

1200 TL bütçe-LG optimus g-samsung galaxys3-xperia sp??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O bütçeye faturası kesilmiş kapalı kutu G2 alırsın
  • LG G2 ye bakmanı öneririm.
  • o fiyata g2 bulabılırsın. s3 ten uzak dur saydıkların telefonlar arasında performansı en kotu telefon. g2 olmazsa xperia sp kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: faba82

s3e neye göre dandik diyorsunuz?Türkiye ve dünyada o kadar insan satın almış bu telefonu,hepsi akılsız mı?Bence değerlendirme yaparken sebep söylemek lazım,s3 dandik çünkü şu yüzden gibi...

S3 dandik çünkü ben para etmeyen pentile ekranı var
  • quote:

s3e neye göre dandik diyorsunuz?Türkiye ve dünyada o kadar insan satın almış bu telefonu,hepsi akılsız mı?Bence değerlendirme yaparken sebep söylemek lazım,s3 dandik çünkü şu yüzden gibi...

arkadasım okadar adam akılsızmı dedim 3310uda dünya kadar adam aldı şidiki zamana göre kıyasla o adamlar akılsızmıydı ? verdigin cevapda bi mantık ara sonra verdigim cevaba kusur bul kapiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgemustafadogan

quote:

arkadasım okadar adam akılsızmı dedim 3310uda dünya kadar adam aldı şidiki zamana göre kıyasla o adamlar akılsızmıydı ? verdigin cevapda bi mantık ara sonra verdigim cevaba kusur bul kapiş...

+1 S3 zamanının en iyisiydi. Şimdi ise bu telefonlara karşı sönük kalıyor.Ben Optimus G almanızı öneriyorum.Gece çekimi hariç gayet yeterli bir kamerası var.Hatta Lumia 920 ve 925 ten daha net keskin çekiyor.Dediğim gibi gece çekiminden birşey beklemeyin.Bu konuda sadece Lumialar üstün.

• bugğn teknosaya gittim ve lg opmius g'yi inceledim ve saygıyla eğildim önünde LG 'nin... Evet önyargılı olmamak ve telefonu ele alıp bakmak lazımmış dostlar,bu telefon dururken s3 almam gayri

g2 al diyenler,g2 hepsi burada da bile 1400 TL ve de 16 gb hafıza var(SD kart takılmıyor),ama optimus g 1100 TL ve 32 gb dahili hafızası var,g2ye neden 200 tl fazla bayılayım ona anlamadım?

bir de güncelleme olayını çözdü mü bu LG???
  • Forumdan güvenilir birini bul xperia Z al ikinci el :) o telefonlara o para verilmez yazık - günah:)
  • G Pro 1400 tl arkadasin 1200 u var g alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el araba alıp dert-tasa çekiyoruz zaten,bi de telefonun 2. eliyle uğraşamam arkadaşım, sıfır olsun taştan olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

o fiyata g2 bulabılırsın. s3 ten uzak dur saydıkların telefonlar arasında performansı en kotu telefon. g2 olmazsa xperia sp kesinlikle

Daha 1 yıl önce S3'ten iyi telefon yok deniyordu şimdi geldiği hale bak
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

1200 TL bütçem var ve şu 3 telefon arasınd akaldım:

1-samsung s3
    2-LG optimus G
    3-Sony xperia sp

Önceliklerim ise şunlar: kamera çok önemli benim için,iyi fotoğraf çekmeli;hem dış mekanda hem içerde hem de gece çekimi iyi olmalı beni üzmemlei,hd kamera çekimi olmalı,oyun merakım falan yok oyun için tavsiye istemiyorum,bir de ilk defa akıllı telefon kullanacağım. son olarak garanti ağı da iyi olmalı...

Forumlarada genelde millet LG çok iyi diyor ama 13 mp kamerası ile yapılan çekimler berbat diyorlar,siz ne diyorsunuz? Samsung s3 için de plastik kasa ve artık modası geçti deniyor ama fotoğraf kalitesine kimse bir şey diyemiyor!

çok fena ikilemdeyim,siz ne öneriyorsunuz, LG optimus mu s3 mü ve hatta sony mi?

Fotoğraf çekeceğim diyorsan Xperia ion al.Lumialarıda göz ardı etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 6 Ocak 2014; 10:46:58 >

• 100 lira ekle g2 al paralel ithalat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paralel ithalat ne hocam?yurtdışı mı al diyorsun,sakata gelmeyelim:)

sony iona da baktım ama 2.3 ile geliyor,baya geri kalmışlar, android 5 çıkacak yakında bunlar 2.3de kalmışlar,sıkıntı bence foto kadar güncelleme de önemli değil mi?
  • LG al diyenler şu iki fotoya bakabilir mi?soldaki S3,sağdaki LG optimus ile çekilmiş ve s3 netlik farkı atıyor,LG foto kalitesi berbat bence,hele gece çekimini düşünemiyorum bile! benim için foto önemli o yüzden , S3 diyorum..
     1200 TL bütçe-LG optimus g-samsung galaxys3-xperia sp???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.