Arkadaşlar merhaba grafikerim hem photoshopta beni götürecek hemde son çıkan oyunları kasmadan oynatacak bir sistem istiyorum sağolsun bir arkadaş bir liste yaptı ben pek anlamıyorum çok teknik detaylar oluyor bazen hani şurayı şunun yerine şöyle yapsak diyebileceğimiz bir yer varmı bu listede ?
Bana yardımcı olmaya mı çalışıyorsun yoksa bilgisayar satmaya mı ? bir iki öneri sunsaydın ne bileyim yorum yapsaydın kestirip atmışsın direk...
Yoruma ihtiyaç yok.. oluşturduğun düzensiz sistemden kat kat daha iyidir..
quote:
Arkadaşlar merhaba grafikerim hem photoshopta beni götürecek hemde son çıkan oyunları kasmadan oynatacak bir sistem istiyorum
Bunları senin oluşturmuş olduğun sistemle yapman pek mümkün değil.. ekran kartı vasat kasa desen aynı şekil işlemci desen çift çekirdek yani baştan sona yanlış seçimler..
quote:
Orijinalden alıntı: ornegon
Bana yardımcı olmaya mı çalışıyorsun yoksa bilgisayar satmaya mı ? bir iki öneri sunsaydın ne bileyim yorum yapsaydın kestirip atmışsın direk...
Arkadaşım biz burada ticaret yapmıyoruz.Hayrına yardım yapıyoruz.Oyüzden ticari kaygımız bile olamaz yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme