Şimdi Ara

1200 TL YE KADAR OYUN İÇİN LAPTOP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sertyazar

Masaüstü al napıcan leptopu oyun için

masaüstü almayı bende isterdim ama taşınabilir olması benim çok işime yarayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikoncuu

peki z850 nerden alabilirim , pcdepo falan gibi sitelere güvenmiyorum ben.

kardeş bende güvenemiyorum buyüzden öncelikle yakınındaki mağazaları söyle ona göre link verelim farkındayım pcdepodaki daha uygun fakat için rahat olsun istiyosan bikaç yüz lira daha katıp gold vb. magazalardan almak zorunda kalıyorsun :) Ben öyle yapıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara041

quote:

kardeş bende güvenemiyorum buyüzden öncelikle yakınındaki mağazaları söyle ona göre link verelim farkındayım pcdepodaki daha uygun fakat için rahat olsun istiyosan bikaç yüz lira daha katıp gold vb. magazalardan almak zorunda kalıyorsun :) Ben öyle yapıcam :D

Benim öyle bi şansım yok işte sorun orda :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kara041

quote:

Benim öyle bi şansım yok işte sorun orda :D

kardeş az önce başka arkadaşla konuştuk görmüşsündür belki uyguna almak istiyorsan arastır pcdepoyu ben suan inceliyorum güvencesi falan nasıl diye bukadar kişi burdan link verdigine göre vardır bi hayrı diye düşünüyorum.

• Yıl 2013 halen pcdepo güvenilirliği tartışılıyor..

Beyler hem bu forumdan 100lerce kişi hemde TR'den 10 binlerce kişi buradan alışveriş yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Yıl 2013 halen pcdepo güvenilirliği tartışılıyor..

Beyler hem bu forumdan 100lerce kişi hemde TR'den 10 binlerce kişi buradan alışveriş yapıyor.

pcdepodan alıcam zaten araştırdım güvenilir falan da freedoslu değilde win8 li gönderebilme şansları var mıdır? yoksa benim freedos alıp daha uyguna win8 yapmam daha iyi mi olur?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Yıl 2013 halen pcdepo güvenilirliği tartışılıyor..

pcdepodan alıcam zaten araştırdım güvenilir falan da freedoslu değilde win8 li gönderebilme şansları var mıdır? yoksa benim freedos alıp daha uyguna win8 yapmam daha iyi mi olur?

200 lira fazla ödüyeceğine orjinal windows 8 30 liraya yükseltebilirsin win7 formatı atıp.
  • Arkadaşlar ben asus i5 işlemcili 2.6 Ghz 3230m 8 gb ddr3 ram 2gb nvidia geforce gt 635m notebook fifa13 gibi oyunları call of duty bo2 gibi oyunları high seviyede oynayabilirmiyim ne seviyede oynayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim aldım
  • ne aldın?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.