Şimdi Ara

1200 tl ye yelefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 yılına girdiğimizde telefon alıcam bütcem en fazla 1200.Ben telefon olarak note 2 veye lg g2 diye düşünüyorum.Lüften telefon hakkında bilgisi olanlar yazsın.Ve açıklama yapın ki daha kolay seçim yapıyım

• Ayrıca telefonu oyun oynamak internette dolaşmak masajlaşmak için alıyorum.Kamerası fazla önemli değil
  • Kalemi kullanirom derseniz note2 derim.Ama yol ben sadece telefonu kullanacagim dersen g2 almalisin.Tabi daha cok erken belki yeni modeller cikar.O zaman tekrar sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıcağım telefon en az 3 yıl dayansın istiyorum tavsiyeleri bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telefon meraklısı

alıcağım telefon en az 3 yıl dayansın istiyorum tavsiyeleri bekliyorum

Note 2 3 yıl gitmez,özellikle rehber,galeri ve kameraya girerken çok kasıyor ki ileri vakitlerde arayüzde yavaşlıyor.O paraya Lg G2 ve Nexus 5 en iyi seçim,3 yıl götürür diye düşünüyorum.
  • Daha 4aydan fazla zaman var bence konuyu o zaman aç şuan fiyatları kestirmek güç ekimde yeni modeller geleceği için fiyatlar düşecek
  • Telefon meraklısı kullanıcısına yanıt
    tabiki g2 ama o güne kadar kim öle kim kala kimler doğa sen buraya 4 ay sonra yine gel.
  • 2015 degıl sadce 15 dakıkanı ayırıp benzer konulara bakıp,dun ve bugun acılan benzer konulara göz atsan,arastırsan kafanda cevap netleşir.
  • G2 nin rakibi olsa olsa note3 olur
    Ama 2015 de alsan 3 yil gideceğini sanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2 daha iyi olur
  • Iki tefonuda kullandim. Samsung serisi alindigi ilk zamanlar gayet guzeldir fakat galeri muzik oyun vb sekide hafiza dolmasiyla kasmalara , takilmalara baslar. Note2 de rehber acilma sürem 5sn ye ye kadar cikmisti abartmiyorum.kalemide sizi ressam yapmiyor kesinlikle yani pek onemli bi detay da degil. Suan lg g2 kullaniyorum. Her android cihazda oldugu gibi bundada arada takilmalar falan oluyor tabikide ama fiyat/performans acisindan grubunun lideri kendisi. Fiyatlarida dustu baya alinmak icin ideal. Tavsiyem g2 yonundedir , daha fazla bilgi icin mesaj atmaniz yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.