o makine ile daha güzelini cekebilecek biri varsa elinden öperim istersen önce biraz fotografcılık hakkında bilgi sahibi ol ondan sonra gelip birseyler hakkında yorum yapmayı dene terbiyesizlik etme post kasmak içinde bilmedigin konulara burnunu sokma
quote:
Orjinalden alıntı: global_playboys
quote:
Orjinalden alıntı: dark-blue-59
quote:
H5 baslıgında fotografların çok kötü oldugunu söylüyordun burada H5 savunuyorsun yorgunsun galiba bu aksam biraz erken yat dinlenmiş olursun
o makine ile daha güzelini cekebilecek biri varsa elinden öperim istersen önce biraz fotografcılık hakkında bilgi sahibi ol ondan sonra gelip birseyler hakkında yorum yapmayı dene terbiyesizlik etme post kasmak içinde bilmedigin konulara burnunu sokma
uslubuna dikkat et ucunda ban yiyebilirsin. önce yazdığım mesajı oku sonra konuş ben kullanıcı kötümü diom!!!
quote:
uslubuna dikkat et ucunda ban yiyebilirsin. önce yazdığım mesajı oku sonra konuş ben kullanıcı kötümü diom!!!
efendim
quote:
quote:
efendim
tam komedi ya
çaktırma
quote:
Orjinalden alıntı: selolims
Merhaba, 1200 Ytl ye arkadaşım makine almak istiyor ve bu hafta sizin yorumlarınızdan esinlenerek alacak.. Aranan özellikler.
1-Gece çekimlerinde Noise oranı minumum olsun.İSO 400 olabilir. 2-Flash güçlü olsun ve birkaç sn de çekime hazır olsun. 3-Zoom oranı 3X den aşağı olmasın 4-Video 640*480 30 fps uzun süre kayıt yapabilsin. 5-Perde hızı 1/2000 minimum olsun. Max 10sn olabilir. 6-F değeri 8 den aşağı olmasın. 7-macro çekim yapabilsin ama 0 cm olmak zorunda değil. 8-fotoğraf çıktılar keskin ve renkleri canlı olsun 9-Fotoğraflarda sisli efectler oluşmasın. 10-Seri çekim özelliğide olsun. 12-Mümkünce CCD 1.6" yada 1.8 " olsun. 11-Canon serisi ve Sony serisi dışındaki tüm modelleri tavsiye edebilirsiniz.
Teşekürler.
samsung pro815 tek eksiği görüntü sabitleyicisi yok.bundan daha iyisi sony r1 , dslr hariç tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme