Dostum eger ankaradaysan bende satilik 2000 model Hyundai Accent var.Fiyatta birseyler yaparim.
Bu arabadan Turkiyede 200 civarinda var. Bu sekilde Full piyasada cok az bulunur. Cunku deprem doneminde Izmitteki Hyundai fabrikasi hasar gordugu icin bu araclar direk Koreden geldi. Ithal montaj. Lastiklerde Michelen vakumlu ( 4 mevsim ).Aku ve lastikler yeni. Yan kapilarda cizikten dolayi serviste boya yapilmis. Kaskoda cizikten dolayi boyandigina iliskin resimler mevcut. Ilk sahibi Ted kolejinde bir hocadir. Hocaya kizdiran 1-2 ogrenci tarafindan aracta cizikler olmustur. Tek kurus harcamadan binilebilecek ender araclardan biridir.
Hyundai 2000 model 1,5 GLS 12 valf enjeksiyonlu * ABS fren * Klima * Elekt.yan cam ve aynalar * otomatik radyo anteni * Hidrolik direksiyon * Sis farlari, * 55850 km ( orjinal ) * 54000 km de trigen ve klima kayislari yenilendi. * Merkezi Kilit * Oto Alarm
blue 1972 abicim 13bin500 ytl yanlış okumadım dimi
hayırlı müşteri versin sana ne diğelim o fiyatı yazarsan çok beklersin,
haddime değil ama o araba 11 taş çatlasa fazlasını vermem
13500 müüüü???
13500 e 2001 civarı çok güzel fabia lar var, ama fiyatta bir şeyler yaparım demiş arkadaş belki makul bir indirim yapar
ilk tercih olarak toyota corolla derim... hem seri hemde kasa olarak saglam bi araç... Hyundai pek tavsiye etmem belki iyi gibi duruo ama kasa cok zayıf... tabi dicekler arabayı carpmak için mi alıosun ne olur neolmas her zaman saglam araba almakta yarar var... bi de alman arabaları tabi bu fiyatlar için opel e bak derim... Renault da fena deil ama opel tavsiyemdir...
2001 SİENA EL 1.2 75 PSI 23000 KM DE 12000YTL İLGİLENENLER İÇİN ARAÇ ÇOK TEMİZ HASARSIZ İLK SAHİBİNDEN
MAREA ALICAK OYÜZDEN SATIYOR İHTİYACI OLAN VARSA KAÇIRMASIN DERİM ARABA NEREDEYSE YENİ GİBİ
quote:
Orjinalden alıntı: Hypodenz
ilk tercih olarak toyota corolla derim... hem seri hemde kasa olarak saglam bi araç... Hyundai pek tavsiye etmem belki iyi gibi duruo ama kasa cok zayıf... tabi dicekler arabayı carpmak için mi alıosun ne olur neolmas her zaman saglam araba almakta yarar var... bi de alman arabaları tabi bu fiyatlar için opel e bak derim... Renault da fena deil ama opel tavsiyemdir...
+1 hyundai kasa konusunda aynen katılıyorum çok zayıf bir kasa söz konusu arbada şirkette var bizim 30-40 la giderken bir köpeğe çarptım abi sanki duvara çarpmış gibi oldu arabanın önü bu arada köpeğede bişey olmadı hani sapa sağlam kaçtı
Bende Opel derim. 97-98 Vectra CD...
fiyatta birseyler yapariz diye yazmistim ciddi alicilar icin. Zaten istanbulda 2.el Ankaraya gore bayagi farkli... O yuzden verilen fiyata sasirmis olabilirsiniz. Ama pazarda fiyatlar genelde yuksek Ankarada. Kim demis 2.el kotu diye. Abartildigi kadar kotu degil. 10 ay one 1,4 Tipo S'i 10400 YTL ye sattim. Nevsehirden birine. Genelde diger sehirlerden Ankara arabalarina cok talep var. Internet sitelerinde Ankaradaki arac fiyatlarina bir bakmanizi tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme