Şimdi Ara

12000 btu klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• saltanat1299 kullanıcısına yanıt
    Midea açık ara önde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Evet kağıt üzerinde öyle görünüyor ama gerçekten kullanımda da üstünmüdür acaba,az elektrik tüketmesi,iyi soğutması ve sessiz çalışması önemli.

• saltanat1299 kullanıcısına yanıt

Belki biliyorsunuzdur bu klima konusunda adem helvacı youtube kanalını ve kendi sitesini takip edebilirsiniz mide markasına çok yakın olduğundan pozitif ayrımcılık yapıyor olabilir ancak gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum.

youtube
    Yasal çerçevede Hukuki Mevzuat Kapsamında Tüketiciyi Koruma Kanunu ilkeleri doğrultusunda halk adına çalışmaların yürütüldüğü, teknik konularda ise profesyonel mesleki teknik bilgilerimi halk ile paylaştığım, tüketici hakları konusunda fikir sunduğum kanaldır. Kanal sahibi Adem Helvacı Avukat veya Hukukçu değildir. Paylaşılan bilgiler TAVSİYE niteliğinde, yol gösterme amaçlıdır. Profesyonel hukukçulardan bilgi alınması daha doğru bir yoldur. Paylaştığım teknik bilgiler uygulama içeriklidir ve amatör uygulayıcılar için elektrik çarpılma riski içerebilecek konulardır. Lütfen bu uyarımı öncelikli olarak dikkate alınız. Paylaştığım hukuki bilgiler sadece amatör bilgilerdir, her şekilde hukuk uzmanlarından bilgi almanız tavsiye edilir.
    https://www.youtube.com/c/AdemHelvac%C4%B1
  • Midea kurulum hariç bilgin olsun boru vs aparatları yok, servis 6 -7 bin istiyor ona göre değerlendir. Ben kaira 12 binlik aldım

• Arçelik-beko-airfel-lg arasından hangisini tercih etmeliyim?

• BShark kullanıcısına yanıt

Midea nın kurulumu ücretsiz değil mi anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    48000 btu klima önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.