Şimdi Ara

12000 YTL YE HANGİ ARABA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Tüplü brava

Lpg Arabanın ömrünü yiyo kardeş ya. Alacaksan Dizel bişiler ßul OpeL Astra 00 Felan bulabilirsin
  • tüplü marea
    tüplü accent bulunabilir
    temiz bakımlı ve km si düşük
  • 2000/2001 moodel renault 19 alize lpg li alabilirsin
  • marea,brava,yada elentra güzel seçim olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akduman

Mascerano kardeşim bence astra f kasalara bir bak derim...Bende senin gibi araç arıyordum hatta forumda bulabilirsin yazılarımı,hiç aklıma gelmemişti astra ama nasip böyleymiş...Astra alıverdimm ve cok memnunum mercedes kadar konforlu,yol tutuşu süper ve kaya gibi..
    Seçim senin..

KARDEŞİM YAKITI NASIL ARABANIN MEMNUNMUSUN.
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINIZ İÇİN.BİRÇOK SEÇENEK VAR ÖNÜMDE

MAREA
    COROLLA
    CİVİC
    PALİO
    SİENA
    ACCENT
    POLO
    CORSA
    VECTRA
    ASTRA
    BRAVA
    BRAVO NASİP ARTIK HANGİSİ OLUR BİLMİYORUM
  • bu seçeneklerden bence civic iyi bir seçim olur
  • R19
  • japon arabalar ciddi sağlam olduğundan ikinci elde tercih edilebilir. Çabuk dökülmezler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano36

quote:

Orjinalden alıntı: akduman

Mascerano kardeşim bence astra f kasalara bir bak derim...Bende senin gibi araç arıyordum hatta forumda bulabilirsin yazılarımı,hiç aklıma gelmemişti astra ama nasip böyleymiş...Astra alıverdimm ve cok memnunum mercedes kadar konforlu,yol tutuşu süper ve kaya gibi..
    Seçim senin..

KARDEŞİM YAKITI NASIL ARABANIN MEMNUNMUSUN.

Yakıtı fena değil,çok nokta enjeksiyonlu zaten,ortalama 250-300 arası yakıyor...Ama benzin fiyatlarına göre bakacak olursan her arac benzinde hırpalar adamı...Ben çok fazla gezen biri değilim aslında. Ama konfor ve rahatım için almandan vazgeçmem...

• Lpg Arabanın ömrünü yiyo kardeş ya. Alacaksan Dizel bişiler ßul OpeL Astra 00 Felan bulabilirsin dizel olunca arabanın ömrünü yemiyormu acaba
  • Renault clio bakabilirsin hb tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.