Lpg Arabanın ömrünü yiyo kardeş ya. Alacaksan Dizel bişiler ßul OpeL Astra 00 Felan bulabilirsin
tüplü marea tüplü accent bulunabilir temiz bakımlı ve km si düşük
2000/2001 moodel renault 19 alize lpg li alabilirsin
marea,brava,yada elentra güzel seçim olur.
quote:
Orjinalden alıntı: akduman
Mascerano kardeşim bence astra f kasalara bir bak derim...Bende senin gibi araç arıyordum hatta forumda bulabilirsin yazılarımı,hiç aklıma gelmemişti astra ama nasip böyleymiş...Astra alıverdimm ve cok memnunum mercedes kadar konforlu,yol tutuşu süper ve kaya gibi.. Seçim senin..
KARDEŞİM YAKITI NASIL ARABANIN MEMNUNMUSUN.
ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINIZ İÇİN.BİRÇOK SEÇENEK VAR ÖNÜMDE
MAREA COROLLA CİVİC PALİO SİENA ACCENT POLO CORSA VECTRA ASTRA BRAVA BRAVO NASİP ARTIK HANGİSİ OLUR BİLMİYORUM
bu seçeneklerden bence civic iyi bir seçim olur
R19
japon arabalar ciddi sağlam olduğundan ikinci elde tercih edilebilir. Çabuk dökülmezler.
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano36
quote:
Orjinalden alıntı: akduman
Mascerano kardeşim bence astra f kasalara bir bak derim...Bende senin gibi araç arıyordum hatta forumda bulabilirsin yazılarımı,hiç aklıma gelmemişti astra ama nasip böyleymiş...Astra alıverdimm ve cok memnunum mercedes kadar konforlu,yol tutuşu süper ve kaya gibi.. Seçim senin..
KARDEŞİM YAKITI NASIL ARABANIN MEMNUNMUSUN.
Yakıtı fena değil,çok nokta enjeksiyonlu zaten,ortalama 250-300 arası yakıyor...Ama benzin fiyatlarına göre bakacak olursan her arac benzinde hırpalar adamı...Ben çok fazla gezen biri değilim aslında. Ama konfor ve rahatım için almandan vazgeçmem...
Lpg Arabanın ömrünü yiyo kardeş ya. Alacaksan Dizel bişiler ßul OpeL Astra 00 Felan bulabilirsin dizel olunca arabanın ömrünü yemiyormu acaba
Renault clio bakabilirsin hb tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme