Şimdi Ara

120le giderken çukura girdim birşey olmuşmudur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu akşam her zamanki gibi evime giderken Ankara Pursaklar'dan Saray'a doğru inerken en sol şeritte 100 civarında giderken siyah bir şeyin üzerinden geçtim ve 2 saniye içinde patırtı gelmeye başladı aracım orta refüje doğru çekmeye başladı hemen dörtlüleri yaktım arkada da bolca araç vardı. Sonra onlar sağımdan geçtiler ve yol müsait olduğunda sağa geçtim. Jantım kırılmış ve lastiğim yanak kısmından yarılmıştı.
  • nasıl konu başlıkları açılıyor şaşırıyorum..120 ile giderken çıukura girdim ..bir şey yok bir şey olmuşmudur..bu nasıl konu...dur arabaya bakıp geleyim...bir şey yoksa yok...burda konu açıp milleti müneccin ettiniz helal olsun...ne bilsin adam senin arabanın çukura girip bir şey olup olmadığını...
  • Arkadaşlar yol bildiğiniz düz asfalt hiç bir sorun yok ben ona aldanıp biraz süratli gittim ama yol bir yerden sonra bozulduğunu bilmiyordum aracımda herhangi bir sorun yok çok şükür hepinize çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

nasıl konu başlıkları açılıyor şaşırıyorum..120 ile giderken çıukura girdim ..bir şey yok bir şey olmuşmudur..bu nasıl konu...dur arabaya bakıp geleyim...bir şey yoksa yok...burda konu açıp milleti müneccin ettiniz helal olsun...ne bilsin adam senin arabanın çukura girip bir şey olup olmadığını...

Güzel kardeşim bu konu seni alakadar etmez ben malıma değer veren birisiyim burdaki bilgili kişilere sormak istedim bu olayın aracıma bir zararı olup olmucağına dair
  • bilmedigin yolda, hemde gece vakti 120 yapiyorsun, sonra arkadasimin aklina uydum diyerek kabahati baska birisinde ariyorsunuz. supermis :)

arkadasin herhalde hesaplamadi senin nasil kullanicagini hata onda evet.

neyse bisey yok, ucuz atlatmissiniz bu sefer.
  • Arkadaşlar aynısı az önce eve giderken benim başıma geldi. hızım fazla yoktu en fazla 50 km jantta 2-3 cm eğilme var araba titreme yapıyor jant düzeltiliyor değil mi ?
  • 120 ile o cukurdan iyi cikmisin her zaman şanslı olmayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Bilmediginiz yol,gece,120 ;nasil bir mantik ya da nasil bir cesaret?

+1
    bende bir keresinde tecrübesizliğimden bilmediğim bir yolda giderken 110la gidiyordum yolun kenarında da agaçlar boldu akşam olmuştu sağ akeskin viraj işaretini agaçlar yüzünden göremedim son anda farkettim virajı zor durmuştum o günden beri bilmediğim bir yolda 80'i geçmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.