Şimdi Ara

123 Sv Köy Binası 10 Full 8-9 Duvar ***Full Asker*** 6543 Taşlı 600 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barbar kral 20 seviye oldu 2. xtopuda 4. seviyeye basıldı hesap 118 seviye oldu hesapta 4017 taş oldu.
  • Güncel resimler eklendi
  • Barbar kral 21 e basıldı
  • Rahat 500 eder sen bakma bunlara piyasası düşürücü bunlar.sen taviz verme satılır.herolar yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goblin 6 oldu ejder 4 e basıldı 4070 taş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 29 Haziran 2015; 0:57:58 >
  • Hocam sadece buradan degil baska yerlerede ilan koy bence

• Duvar sayısı ve seviyesi ekran görüntülerinde olduğu gibiyse yazdığın fiyatı haketmez. Herkesin bildiği gibi oyunun para eden kısmı herolar ve duvar seviyesidir. Sana hayırlı satışlar..

• Güncel resimler eklendi fiyatı 500 e cektim son fiyat pazarlık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 29 Haziran 2015; 11:55:06 >
  • 3. x topuda 4 e basıldı
  • Güncel şampiyon lige çıkıldı 2000 taş da ordan geldi 6021 taş mevcut
  • Hesap 119 seviye oldu 6059 taş var 2. hava patlatıcı 2. seviyeye basıldı kara iksir büyü fabrkası 1. seviyeye basıldı.Barbar kral 21 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 4 Temmuz 2015; 13:32:13 >
  • harock kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı satışlar . 4 nisanda açmışsiniz görunce şaşırdım. Güzel köy , inşallah en kisa sürede satarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara iksir büyü fabrikası 2.seviyeye 2. top 12 ye basıldı
  • Hava patlatıcı 3. okcu kralıce 21. seviyeye yükseliyor
  • Klan kalesi son seviyeye basıldı.
  • Hesap 120 seviye oldu ejder 5 e 2. hava patlatıcı 4. seviyeye basılıyor iksirle yükselecek büyüler ve duvarlar kaldı güncel resmleri yarın ekleyeceğim
  • Neden satılmıyor söyleyim th 10 duvarlar 8 9 arası (yani alanı büyük bir zulüm bekliyor) taş var ama harcama alanı kısıtlı yok gibi th10 köy büyük sıkıntı gani çıkmaz gelen çok alır yani th10lar malesef 300den fazla etmiyor th9lar çok güzel para ediyor hayat th9da
  • ViaDogukan kullanıcısına yanıt
    yaw hehe th 9 da duvara yüklenrsin de ne olmus bi atlama büyüsü atarlar hevesin kacar kaldıkı askerler full nerdeyse kimsenin ganimet aldığı yok kristal ligte çok iyi ganmetler elde ediyorum taş harcama alaıda gayet var ister madenleri hızlandırsınlar ister kışlayı duvara gelince 7 seviye duvar yanında bunlar çok daha iyi iksirle yükseltme şeceneği de var ki iksirle yükselecek benim gözümde bir tek geriye dondurma büyüsü kaldı ondan sonra iksirle yükseltilir duvarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 14 Temmuz 2015; 0:13:02 >
  • harock kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş kingsin sat 500e :D

Edit: yav he he den sonrasını okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViaDogukan -- 13 Temmuz 2015; 20:19:17 >
  • Güncel resimler eklendi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.