Şimdi Ara

124 Level herolar 17 - 16 satilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koy binasi 10 seviyede 124 levelde ve asker/savunma olarak dengeli durumda.

Duvarlarin bir kismi mor bir kismi siyah. Asker seviyelerinde sadece valkyrie dusuk o asker zaten hic kullanilmiyor.
    Barbar kral 16 Kralice 17 seviyede. Golem sadece son seviyeye yukseltme islemi devam ediyor. Koyde askeri anlamda gelistirilecek pek birsey yok sadece herolar, okcu kuleleri toplar son seviye yapilabilir.

Buyulerin en cok kullanilan 3 tanesi son seviyede yildirim ve dondurma buyusu 1 seviye asagida.

Mevcut askeri kapasite ile her saldirida ortalama 500-800k ganimet 3-4k kara iksir alinabilir.
    Son yapilan savaslarin ekran goruntusunden bunu gorebilirsiniz.

Mevcut 5 iscinin hepsi alinmis durumda.

Koyun fiyati 650 TL daha oncede bu forumdan 2 koy alip satmistim. herolari daha yuksek bir koyle uste odeme seklinde takas dusunebilirim. hesap gmail adresine kayitlidir gmail hesabi sadece bu oyun icin kullaniliyor o yuzden gmailide veriyorum.

Cehennem kuleleri son seviye.
    xtoplari 3 seviye.
    Su an usta 2. ligde usta 1. ligden indim asagi ganimet toplamak icin. sampiyona cikmak rahat olacaktir. sampiyona cikinda 2.000 yesil tas daha gelecek. 470m altin 500m iksir calma var yani para ile gelistirilmis bir hesap degil.
    Asker bagisi sayisi 85bin.

Onemli not: hesap Turkiyenin en saglam klanlarindan biri olan Turkish family de bulunuyor. hesap ismi ates inceleyebilirsiniz.

• Köy fiyatına göre çok iyi. Yalnız saldırılarından max 400+ depoda bulunan miktarın yarısını alabilirsin. 800 k filan anca terk köy olması lazım o konuda bi yanlışın var ama sana denk geliyodur o ayrı konu saygı duyarım. Klan da epey eski ve seviyeli bi klan önceden klanın adı Kemalizm iken ordaydım hepsi iyi insanlardır alıcak arkadaş çok güzel bi alış veriş yapıcaktır. İyi satışlar dilerim.
  • Myortvyje kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler,
    Ganimet konusunda anlik goruntu su sekilde

500-800k altin ve iksir toplam olarak ifade etmek istedim ben zaten. Ayrica her savas sonunda yildiz alindigi muddetce bu kupada 90kaltin 90k iksir 400 kara iksirde bonus geliyor biliyorsun.

• 400 nakit bu gun calisir

Yada th9 fulle yakin köy + tl de yapabiliriz ilgilenirseniz 05072868567

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatta 100 TL indirim yapiyorum. Oyunu birakmak durumundayim farkli 1 is programim ortaya cikti. Cok fazla zaman ayiramiyorum zaten.
    550 TL koyun son fiyatidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.