Şimdi Ara

1241 elektrik çarpıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba herkese 1241 sahibiyim daha önce hiç başıma gelmemişti fakat bugün pc yi açtığımda cihaz prize takılıyken dokunmatiklerin olduğu bölümden tahminim 12-20 volt civarlarında elektrik çarpmasıyla karşılaşıyorum sizce nedeni nedir daha önce başına gelen oldumu saygılar...

• Prize takiliyken diyorsun.. Topraklamanı kontrol et..
  • Beim 1140 ta da bileklerimizi dayadığımız yerden elektrik çarpması yaşıyor gibiyim ya da bana öyle geliyor.Benimde topraklama da sorun olabilir.Sırf bunun için servise yollamak istemiyorum laptopu.
  • Topraklanmada sorun yoksa kesinlikse servise vermenizi öneririm.Para iadesi bile alırsınız..
  • Bende de oluyordu elektrikçi çağırdık eve gerçekten de topraklamada sorun varmış.
    Büyük ihtimal evin tesisatındandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsirel -- 14 Aralık 2009; 21:04:12 >
  • Aynen kesin tesisattandır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Topraklanmada sorun yoksa kesinlikse servise vermenizi öneririm.Para iadesi bile alırsınız..

evet bu tavsiye, sizin aradığınız cevap bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta Elektrik Kaçağı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende vardı pcyi başka yerde çalıştırdım.Topraklamadan kaynaklıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkWare

öncelikle merhaba herkese 1241 sahibiyim daha önce hiç başıma gelmemişti fakat bugün pc yi açtığımda cihaz prize takılıyken dokunmatiklerin olduğu bölümden tahminim 12-20 volt civarlarında elektrik çarpmasıyla karşılaşıyorum sizce nedeni nedir daha önce başına gelen oldumu saygılar...

hocam voltmetre gibi adamsın ya yani tam aralık 12-20 arası 30 falan değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.