Bildirim
1241 elektrik çarpıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Prize takiliyken diyorsun.. Topraklamanı kontrol et.. -
Beim 1140 ta da bileklerimizi dayadığımız yerden elektrik çarpması yaşıyor gibiyim ya da bana öyle geliyor.Benimde topraklama da sorun olabilir.Sırf bunun için servise yollamak istemiyorum laptopu. -
Topraklanmada sorun yoksa kesinlikse servise vermenizi öneririm.Para iadesi bile alırsınız.. -
Bende de oluyordu elektrikçi çağırdık eve gerçekten de topraklamada sorun varmış.
Büyük ihtimal evin tesisatındandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsirel -- 14 Aralık 2009; 21:04:12 > -
Aynen kesin tesisattandır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
Topraklanmada sorun yoksa kesinlikse servise vermenizi öneririm.Para iadesi bile alırsınız..
evet bu tavsiye, sizin aradığınız cevap bence -
Aynı sorun bende vardı pcyi başka yerde çalıştırdım.Topraklamadan kaynaklıymış -
quote:
Orijinalden alıntı: DrkWare
öncelikle merhaba herkese 1241 sahibiyim daha önce hiç başıma gelmemişti fakat bugün pc yi açtığımda cihaz prize takılıyken dokunmatiklerin olduğu bölümden tahminim 12-20 volt civarlarında elektrik çarpmasıyla karşılaşıyorum sizce nedeni nedir daha önce başına gelen oldumu saygılar...
hocam voltmetre gibi adamsın yayani tam aralık 12-20 arası 30 falan değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X