Selam arkadaşlar, benim acemiliğimde Safranbolu'ya düştü. ayın 24'ünde birliğe teslim olacağım bir aksilik çıkmazsa. Safranbolu'ya doğrudan otobüs bulamadığım için Karabük'te inip bir yol uydurmaya çalışacağım. Bir kaç kişi buluşup gitmek fena olmaz tabi.
Ayrıca sülüsümde şoför adayı olduğum yazıyor. bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim :)
raeuko nerelisin ? karabüğü bilsek orda toplanırız ama bilmiyoruz :) şoför olucaksın sen 1 ay kadar eğitim alıcaksın sonra acemiliğin biticek dağıtıma gidiceksin sen şoför adaylarının hepsi sanrım şoför oluyor tam bilmiyorum oluyorsa rahatsın şoförlk yapıcaksın :)
Ben Antalya'dan geleceğim. Aslında toplanmak için özel bir noktaya ihtiyaç yok gibi, hemen hepimiz otobüsle geleceksek eğer otogarda buluşmamız mantıklı gibi :) ben sabah saat 10'a doğru otogarda olacağım bir aksilik çıkmazsa.
ben bilecikliyim adapazarından saat 10 da arabaya binip 13:30 gibi karabük otogarda olacağım kuzenimle beraber gelicem mesai bitimine kadar şehre dolaşıp sonra birliğe gidicem. o saatlerde oraya varıcak olan varsa eğer orada buluşup beraber gideriz. raeuko istersen karabükte biraz takıl dolaş hemen birliğe gitme 13:00 gibi otogara gel istersen orda buluşup beraber gidelim sen bilirsin.
Tek başıma sıkıcı olabilir ama o saatlerde başka gelecek olan varsa beklerim. Diğer türlü düşünürüm beklemeyi yine de. tek gitmekten iyidir her halükarda :) akrep kral dışındaki arkadaşlarda iletişime geçerse güzel olur.
YA ARKADAŞLAR KISA DÖNEMLER NE GÖRMÜŞLER SAFRANBOLUDA DA YAZIYORLAR ONLAR EĞİTİM Mİ GÖRMÜŞLER ORADA SONRA YENİ GİDECEK ARKADAŞLAR SİZDE TATİLE GİTMİYORSUNUZ SONUÇTA İYİ GÜNLERDE GEÇİRECEKSİNİZ KÖTÜ GÜNLER GEÇİRECEKSİNİZ AMA İYİ GÜNLER BİRAZ DAHA AĞIR OLUR
raeuko ben 23 ünde teslim olucam erkene aldım 1 gün aynı bölüğe düşersek orda tanışırız inş. şimdiden hayırlı teskereler sana.
Günler sonra yemin töreninde yaklaştı ve şırnağa düştün hadi hayırlısı olsun
Beytüşşbap/ŞIRNAK Mezraa 2.jandarma komando tabur komutanlığı meslekçi olarak gidiyorum hayırlı olsun.
2.tabur 5. bölük raeuko sen hangi bölüktesin :D james sen git biz bekleriz snn yerine :D bende doğuya gidicem 5. bölük 3. tim çavuşu :) hakkımızda hayırlısı
ben 4. bölükteydim ama şoför olarak ayrıldım. kalan arkadaşlara sabır diliyorum.
var mı 12.12.12de buraya kısa dönem olarak gidecek olan :) yorumlar çok kötü ya, hakkımızda hayırlısı olsun :)
usta birliğim de sinop il jandarma bu arada.
Şansımı mı sikim yoksa başka bişey mi yapm bilemedim yaa. 6 ay önce kardeşimin yemin törenine gittiğim yer iyi mi :S Şimdide ben yemin etmeye gidiyorum. Ayrıca ben Karabüğe düştüm usta birliğim. Buraya düşen arkadaşlara şimdiden söylüyorum hiç iyi bi yer değil.
quote:
Orijinalden alıntı: nafurtee
var mı 12.12.12de buraya kısa dönem olarak gidecek olan :) yorumlar çok kötü ya, hakkımızda hayırlısı olsun :)
hafften bi tırsma var bende de tertip. istanbuldan mı gidiceksin ?
Bende buradayim. Benim hem acemi hem usta birligi birligi 125nci Janderma Er Alay Konutanligi Safranbolu / Karabuk. Allah sonumuzu hayir etsin yazilanlari okuduktan sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: dobermann
quote:
Orijinalden alıntı: nafurtee
hafften bi tırsma var bende de tertip. istanbuldan mı gidiceksin ?
Arkadaslar sanirim 3-4 kisiyiz en fazla, haberlessek en azindan, kim nereden geliyor? ne zaman orada olacagiz vs. gibi?