Şimdi Ara

125 YTL > 70 LVL Wizard + Cleric (Odin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
11.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben charını alabılırım senı arıyıcam ordan konusurz fiyat konusunda bıraz ınersen mutlaka alıcam
  • str kacmıs olabılırmı bu charda İ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican254 -- 30 Mart 2008; 13:25:44 >
  • bende war aynı chardan odinde
    80 ytlye satıyorum 61 wiz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: EFANDEF

bende war aynı chardan odinde
    80 ytlye satıyorum 61 wiz :)

Yukarıdaki itemler scroll lar vs. sende yok sanırım. Fiyat oldukça iyi, üstelik wizardlar şu durumda çok popüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nwaps -- 8 Nisan 2008; 0:13:49 >
  • Yeni resimler eklenmiştir. Acil satılık. telefon numaram : 0 535 862 74 43
  • Char 68 LVL olmuştur. !
  • Fiyatı 180 YTL ye düşürdüm. Acil satılık 0 535 862 74 43
  • fiyat çok fazla bu chara. 90 da gelio char fiyatları düşdü. Yinede hayırlı satıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

fiyat çok fazla bu chara. 90 da gelio char fiyatları düşdü. Yinede hayırlı satıslar

Aynı hesabın içerisindeki 3 adet yan charda bulunan eşyaları göz önünde bulundurduğumuzda fiyat oldukça iyi. üstelik 77 lvl e kadarki tüm itemleride üzerinde. Bu chara bu fiyat çok çok iyi, 90 lvl gelecekmiş fiyatlar düşmüş, ne kadar düşerse düşsün sonuçta üzerinde birsürü eşya var. Siz istiyorsunuzki bedavadan char alalım. Lütfen bırakın bu işleri. Burada herkes biliyor hangi char ne kadar eder.
  • Acil nakite sıkıştığımdan dolayı satıyorum, ilgilenen arkadaşlar arayabilirler fiyat konusunda anlaşırız. Telefon : 0 535 862 74 43
  • Char 69 LVL olmuştur. 11 Günlük Premium Plus ı vardır. Bundan sonra charı kasamayacağım. Son fiyat 150 YTL dir. Tel : 0 535 862 74 43
  • niçin herkes wizard charlarını satıyor?
  • yalan diyesim geliyor. neden charın kendi resimlerini koymak yerine lvl 1 charların resimlerini koyuyor.
    skilleri trainer sitelerinden almadığını nerden bilelim. charın kendi resimlerini koyda görelim
  • NICK TEN KAYBEDİO
  • arkadaş msnye gelebirimisin yawwwwww....................buzmavisi34@hotmail.com
  • ÇAR SATILDIMI..........................
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leech King

yalan diyesim geliyor. neden charın kendi resimlerini koymak yerine lvl 1 charların resimlerini koyuyor.
    skilleri trainer sitelerinden almadığını nerden bilelim. charın kendi resimlerini koyda görelim

sana aptal diyesim geliyor, 1 lvl olan aynı hesabın içerisindeki charlar onları oraya koydum çünkü içlerinde birsürü item var. neden konuyu iyice anlamadan yorum yapıyorsunuz ki ? anlamıyorum. bilmiyorsan konuşmucan kardeşim. Diğer tüm resimlerin de linkini verdim oradan indirip bakabilirsin güzel kardeşim tamam mı ? ..

ilgilenen arkadaşlar msn e pek giremiyorum telefon numaram : 0 535 862 74 43

Not: 1 kişi ile anlaştık, 1-2 gün içinde alacak charı. Ondan önce gelene veririm charı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nwaps -- 16 Nisan 2008; 8:09:55 >
  • 70 lvl pure ınt nuker babelde car war takas dusunurmusun ?? msn samet-54met@msn.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leech King

yalan diyesim geliyor. neden charın kendi resimlerini koymak yerine lvl 1 charların resimlerini koyuyor.

Farkındaysan konunun başında yan charları ile birlikte verilecek yazıyor.

Orayada yazmış;

BUYRUM TÜM SSLER DİYE:

Ordaki siteyi al aralardaki - (tire) işaretini kaldır ve fotoğraflara öle bak ondan sonra birdaha yorum yapmayı dene...

Konu başlığına giriyon maksat mesaj yazayım post kasayım konuyu okusan bi böle saçma sapan yorumlarda bulunmazsın.

Ayrıca hayırlı satışlar... Dilerim en kısa zamanda alıcı bulursun

EDİT: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "TriaTor" -- 17 Nisan 2008; 23:14:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

BSI SORCAM STAFFLARIN HEPSININ CRITICAL 2 NEDEN 4 8 VS DEGILLER ?

staff cirit wurmaz sadece mag. attack yapar.
    psi. attack yapanlar cirit wurur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.