Şimdi Ara

1250 TL civari notebook onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ullanim amacim oyun ve tasarim olacak yani isinma sorunu kesinlikle olmamasi gerekiyo en azindan muadillerine gore daha az olsun isterim. Suana kadar aklimda i5-3210 islemcili ve Ati 7670 ekran karti var aklimda secici ozellikler olarak. Fiyat limitim belki 100-200 lira daha oynayabilir daha fazlasi degil. Onerileriniz nelerdir? Bu arada hp ve casper ile aram pek iyi degildir; terchihen asus, samsung, dell belki acer daha iyi olabilir. Ayrica internetten degil de magazadan alabilecegim bir model onerirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-np350e5c-s02tr-intel-core-i5-3210m-windows-8-notebook/ fiyatı uygun

Evet fiyati gercekten uygunmus. Peki ekran karti 1gb yaziyo, 2gb lik modeliyle bunun arasinda cok buyuk fark olur mu gerek oyun gerek cizim sirasinda?

• Ekran kartının 1 yada 2 gb olmasının performasa en ufak bir katkısı yok aynı kartlar sadece bellek miktarı artırılmış
  • quote:

Ekran kartının 1 yada 2 gb olmasının performasa en ufak bir katkısı yok aynı kartlar sadece bellek miktarı artırılmış

Anladim hocam. Birde bunun yanina bir tane daha alternatif verirseniz ikisini karsilastirip birini alacagim insallah. Fiyat 1400'e kadar cikabilir, yeterki verdigim paraya deysin

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 12:16:35 >
  • quote:

Ekran kartının 1 yada 2 gb olmasının performasa en ufak bir katkısı yok aynı kartlar sadece bellek miktarı artırılmış

http://forum.donanimhaber.com/m_72105253/tm.htm
  • Bunu neden verdin ki anlayamadım casper'in düşük ekran kartlarını 3gb yapmış başlığını koymuşsun hişbirşeyede yaramıyor göz boyama espirisi nedir.
  • Arkadaslar online alisveris yapmayi dusunmuyorum yine de onerileriniz icin tesekkur ederim eger varsa ulusal magazalardan oneriler verirseniz cok iyi olur

• Benim verdiğim seçenekler mağazalar zaten bime elektroworld gibi vatan ve teknosa'da da var.
  • Eyvallah hocam, diger arkadas pcdepo'dan vermis de onu diyorum zaten ben

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 12:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

sorun yok güvenilir sitelerden alabilirsin. ben 1200tl yi hesaba havale geçtim ertesi gün laptopumu aldım

Haklisiniz ama insan yine de karsisinda bir muhattap gormek istiyo somut olarak

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 12:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

tabi seçim sizin ama internetten almanın bi avantajı sana seçenek olarak freedos ( ubuntu ) sistemler bunlar win yüklü olanlara göre 200-250tl daha ucuz. mağazaların ben freedos sattığını görmedim , işlerinede gelmez zaten türkiyedeki ev kullanıcıların %1 i orjinal yazılım kullanıyor. cevap yazıda gizli umarım anlamışsındır. ürün seçimindede aklına yatan modellerin kullanıcı yorumlarına bakman faydalı olacaktır

Tamamen haklisin hocam. Eger magazalarda kafama yatan bi urun bulamazsam oyle yapicam herhalde bu gidisle. Hafta sonuna kadar arastirayim bakalim hem hafta sonu indirim yaparlar belki biz de yolumuzu buluruz

• TeknolojiManya Teknoloji Marketinde Fırsatlarla dolu Notebook günleri başlamıştır.
    639 TL den başlayan inanılmaz fiyatlarla karşınızdayız.Aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz...
    http://www.teknolojimanya.com/notebook/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.