merhaba arkadaşlar pc den pek anlamadığımdan sizden yardım isticem topladığım veya toplamak istediğim sistem orta düzeyde birşey olucak ne ne üst sınırları zorluyacağım (şimdilik) nede alt sınrlarda emeklicem onun için bana sorun yaratmıcak bir sistem istiyorum yorumlarını bekliyorum benim topladığım sistemde şöyle Kategori Ürün Birim Fiyat Adet Toplam Fiyat
birde bu parçaların yarısı gigatekte yok nerdentemin edebilirim bana yardımcı olurmusunuz
palit 8600 gt sonic plus ı bende düşünüyorum sistemin güzel olmuş
genelde tavsiye edilen ekran kartı bu bu arada palit 8600 gt sonic ile palit 8600 gt sonic+ arasında ne fark var
beyler okuyup geçmeyelim nerdesiniz ufakta olsa yorum yapın lütfen damlaya damlaya göl olur yorumlarınız bekliyorm ustalar nerdesiniz yav hayatım boyunca ilk pcmi alıcam
Bence gayet güzel toplamışın düşünüyorum bu aralar internet cafe acmayı düşünüyorum acıkcası ama karar veremedim sistem için
8600 gt sonic+ daha fazla saat hızlarına sahip hele 2000 mhz lik olanı bulursan çok hoş olur. Rami 800 mhz yap bence. Anakartın aynısı bendede var ve memnunum. Sabit diski 250 gb 16 mb cache bellekli modelleri var onlara bak. Dvd rw yi de gigatekte asusun 1814 blt modeli var fiyat farkı az hem sata girişli onu almalısın.
orta sınıf istiyosan iyi bi sistem olmuş ama lcd yi geniş ekran istemiyosan işlemciyi x2 4000 yapıp lcdyi samsung 932+ yapabilirsen ayrıca 1gb ram daha eklersen daha iyi olur kanımca..
geniş sistemle normal sistem aransında ne fark var duruşta geniş lcd daha hoş geliyor bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme