Merhaba arkadaşlar. Ben bir sistem toplayacağım. MAksimum 1200Tl bütçe var.
işlemci Anakart Ram Ekran Kartı Hard disk 2 adet Dvd-Writer Kasa ve bu sistemi kaldırabilecek PSU intel ve nvidia'lı sistem düşünüyorum. Bu sistemi kendime değil başkasına toplayacağım için açıkcası sorun olmasını istemem. Bu yüzden her zaman intel ve nvidia seçerdim. Ama sizlerin seçimine güvenerekte amd ve ati li bir sistem de olabilir. Cumartesi ya da Pazar günü parçaları toplayacağım için sizden biraz hızlı yardımcı olmanızı isteyeceğim.Lütfen sorun çıkarmayacak sistem önerir misiniz?
hocam ayıptır sorması 2 adet DVD-rw ne yapacaksınız bana bir tanesi bile fazla geliyor son 3-4 yıldır windows kurmak dışında hiç kullanmadım
Anakart ASUS P8H61-M LX (B3 rev.) INTEL H61, DDR3, LGA1155, microATX İşlemci INTEL Pentium G850 SR05Q , 2.90GHz, 3MB L3, çift kanal DDR3, 32nm Bellek CORSAIR TW3X4G1333C9A XMS3 DDR3-1333Mhz CL9 4GB (2x2GB) DUAL Dahili sabitdisk WESTERNDIGITAL WD5000AZDX Caviar Green 500GB 32MB SATA 6.0Gb/s DVD yazıcı LITEON iHas124 24X Siyah, Kutusuz Ekran kartı (Kampanya) SAPPHIRE 11180-00-20R HD 6850 1GB HD6850, Kasa COOLER MASTER HAF 912 RC-912-KKN1-600 High Power 600w Peak
TOPLAM TUTAR 1267,13TL fiyatlar inventustan. siteye görede değişmektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: _G_K_N_
hocam ayıptır sorması 2 adet DVD-rw ne yapacaksınız bana bir tanesi bile fazla geliyor son 3-4 yıldır windows kurmak dışında hiç kullanmadım
Hocam dvd kopyalamayı çok yapılacağı için lazım. Photoshoptan fotoğrafları düzeltip dvdye atılacak.
toplam 1342,57TL yapıyo. bütçenin tam sınırlarını ve sistemi ne için aldığını yazarsan başka önerilerde bulunabilirim..
Aslında yukarıda yazmıştım. :) Photoshop ve dvd kopyalama ağırlıklı. Ama uzun süre gidebilecek bir şey de olmasını istiyorum. Bütçe de 1250-1300 arası yani 1300'ün üstü olamıyor :(((
Ben de araya sıkıştırayım, oyun ve filme yönelik bir sistem daha önerebilir misiniz aynı fiyatta?
quote:
Orijinalden alıntı: Phantaxy
Ben de araya sıkıştırayım, oyun ve filme yönelik bir sistem daha önerebilir misiniz aynı fiyatta?
gine aynısı mantıken değişen bişey yok. hmm sadece oyun için phenom 2 x4 yeterli gelir. ben uzun süre kullanmak isteyenler için daha fazla çekirdekli olan x6 ve ya fx8150 gibi ürünleri öneriyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
AMD FX Series 4100 (3.6 GHz) 12MB Gigabyte 970A-D3 DDR3 1866MHz Kingston HyperX 8 GB 1600 mhz(2x4GB) Xigmatek Asgard T45UB-T51 500W Sapphire HD6850 1 GB 256Bit G5 16X WD 500 GB Cav.Blue 7200 16MB LG GH22NS70/90-AW14B 22X SATA LG GH22NS70/90-AW14B 22X SATA
Benim yazdığım intelli sistem ile bunun arasında kaldım açıkcası. Hangisi daha iyi olur? Çünkü dediğim gibi kendime almadığım için temkinli yaklaşmaya çalışıyorum.
çok fazla fark olmamakla, performans önceliğin ise intel seçilebilir. oyun önceliğinde ise amd.
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
çok fazla fark olmamakla, performans önceliğin ise intel seçilebilir. oyun önceliğinde ise amd.
Önceliğim performans evet. O zman benim topladığım sistem üzerine yoğunlaşayım. Çok teşekkür ederim herkese
quote:
Orijinalden alıntı: SuCh
quote:
Hocam dvd kopyalamayı çok yapılacağı için lazım. Photoshoptan fotoğrafları düzeltip dvdye atılacak.
O iş tek dvdrw ilede olur ama zamanım kıymetli diyorsan ikitane al.
quote:
Orijinalden alıntı: peters
quote:
Orijinalden alıntı: SuCh
quote:
O iş tek dvdrw ilede olur ama zamanım kıymetli diyorsan ikitane al.
Bİliyorum hocam evet hem zamanım kıymetli hemde aynı dvdden bir kaç tane yapacağım için hızlı olsun :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme