Şimdi Ara

12754 TL Dell G15 5515 AMD Ryzen 5-5600H RTX3050 8GB Ram 256GB SSD 15.6 120Hz HD W11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• bykutluay kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda aşırı ısınma sorunu olduğunu gördüm hocam beni düşündüren o oldu. Bir de dell alsam 8gb ram sonradan alıp kendim takabilir miyim bu rami?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Isınma konusuna yorum yapamayacağım ama ram takviyesini kolay şekilde yapabilirsin

• arkadaşlar bu cihazı kullanıyorum şuan spesifik sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ben genel olarak memnunum.

• rdksr725 R kullanıcısına yanıt
    Sizdeki ram kaç gb? Ssd kaç? Olumsuz olarak gördüğünüz noktalar nelerdir?

• Bende 8 gb 512 gb olan modeli var. 8 gb ram ve 256 gb bence yetmez.
    Günlük kullanımda sessiz, ekranı yeterli, 8 gb daha ram aldım 16 gb kullanıyorum. Tuşları benimkinde rgb değil, sadece beyaz ışık. Kasayı açmakta ve kapatmakta zorlandım.

Ayrıca 1 tb m2 alıp ekleme yaptım. Ancak kasanın içinde ikinci m2 slotunu tutan küçük parça yok, Çin'den almak zorunda kaldım.
    Esas sorun ise ikinci m2 nvme, laptopu pilde kullanırken windows'un donmasına sebep oluyor, fişte ise sorunsuz çalışıyor.
    Bu konu vesilesiyle çözümü bilen varsa yardımını rica edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 30 Mart 2022; 8:17:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 16 gb ram 512 gb ssd var. Olumsuz olarak ben görmüyorum ama belki sizi rahatsız edebilir arada sırada fan özellikle oyun oynarken güçlü bir şekilde çalışıyor ufakta olsa ses oluşuyor, normal kullanımda fan bu şekilde çalışmıyor. ısınma sorunu yaşamadım. Size tavsiyem 8 gb ramli modelini alırsanız mutlaka ramini yükseltin. Fiyat performans olarak bana istediğimi verdi diyebilirim ben 10.700 tlye almıştım.

• rdksr725 R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. İnanılmaz kararsız kalıyor insan laptop alırken

• Kağıt üzerinde ekranı çok kötü duruyor renk bakımından

• HP Pavilion 15-EC2030NT AMD Ryzen 5 5600H 8GB 256GB SSD RTX 3050Ti Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 4G8T6EA
    https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-ec2030nt-amd-ryzen-5-5600h-8gb-256gb-ssd-rtx-3050ti-windows-10-home-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-4g8t6ea-p-HBCV00000PMLW6?magaza=TEKDENB%C4%B0LG%C4%B0SAYAR&url_src=ios-product-detail

Bu bilgisayarlardan hangisi iyidir?

• hvl00 kullanıcısına yanıt

Takip

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.