Şimdi Ara

128 bit ve 256 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik sorudan hariç olarak bir forumda eğer GDDR5 ekran kartı alınacaksa 128 degil 256 alınması gerektiği söyleniyor.

alacağım ekran kartı 128 bit bu ekran kartından bitane daha yapıp aynı özelliklere sahip olarak 256 olanı olsa sizde ne kadar fark eder.

Asus HD 7790 1GB 128 Bit OC 2 almayı düşünüyorum.

• asus 7790 ile sorun yaşayanlar vardı forumda,muhtemelen genel değildir ama bu kartı almadan bir araştırın
  • Hoş karttır 2gb modellerinde sıkıntı yok diye biliyorum sorunlu modellerde yeni driverlar ile düzelmiş gibi :) ama biraz daha para verip 7850yi zorlayın almışken birkere alın :)
  • 7850 için konu açtığımda alma eski kart dediler bende 7790 tercih ettim bu yüzden sıkıntı verdiği konu driverlarmı yoksa soguma darboğaz vb gibi sorunlarmı cıkıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killaeither

7850 için konu açtığımda alma eski kart dediler bende 7790 tercih ettim bu yüzden sıkıntı verdiği konu driverlarmı yoksa soguma darboğaz vb gibi sorunlarmı cıkıyor ?

Oyundan atıyor ekranda acayip çizgiler gözüküyor vsvs :) 7850 alabilirsin rahatlıkla güzel ekran kartıdır :) 2.el al istersen 270liraya falan satanlar var :)
  • Böyle bir sorun olursa geri veririm bütün 1gb serisinde böyle birşey olcagını sanmıyorum ama yinede ögrenmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: killaeither

Klasik sorudan hariç olarak bir forumda eğer GDDR5 ekran kartı alınacaksa 128 degil 256 alınması gerektiği söyleniyor.

alacağım ekran kartı 128 bit bu ekran kartından bitane daha yapıp aynı özelliklere sahip olarak 256 olanı olsa sizde ne kadar fark eder.

Asus HD 7790 1GB 128 Bit OC 2 almayı düşünüyorum.

sen once arkadaşım işlemcini model mede mhzını belırt o.c lu luda kullanıyorsan kac mhzde.
    2 cil olarak psu nun +12 volta kanalından kac amper verdıgını vede toplam watt degerını psu markanı belırt.
    sonra kafa yorarız 128 bitmi 256 bitmi olayına.
    ayrıca bitçeni belirt

not :aşın artık bunları. oylay bitte değil mimaridedir.
  • Hocam bende 1 ay önce asus hd7790 1 gb aldım ancak kart tamamen sorunlu 1 kere bile oyun açamadım mavi ekrandan. Servise gönderdim ve iadesi çıktı. Şimdi GTX 750 Ti kullanıyorum mis gibi kart.

Tavsiyem: Her ne olursa olsun bulaşmayın 7790'a.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • killaeither K kullanıcısına yanıt
    Gigabyte 1gb 128 bit HD7790 Aldım1 hafta önce hiçbir sorunum yok...(235TL)
  • benchmark'larına, oyun performanslarına bakıp alacaksın bu kadar basit. bitiyle gddr5'iyle bir sonuca varamazsınız.
  • Psu 12 volttan 20a veriyor. Sizce Hd 7790 çalışabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xilence 580 watt var 12v1 de ve 12v2 de 20 amper yazıyor.

İşlemcim phenom ll x3 2.80 ghz oc olmadan.
    Asus m4a78-am ddr2 ana kart.
    Kingston 4 gb dual ram.
    300 tl de limitim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killaeither -- 13 Mayıs 2014; 20:27:50 >
  • Madem hd serisi sorunlu biraz bütçemi aşıp şunu düşünebilirim araştırmalarımda iyi performansı oldugunu gördüm.

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.