Şimdi Ara

128 GB SSD + 1 TB HDD Windows Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir PC almak istiyorum; ama SSD ler konusunda bilgim yok. Almak istediğim bilgisayarda 128 GB SSD + 1 TB HDD var. Acaba SSD'yi C:\ olarak Windows 10' u ve programları kurmak için, HDD yi de D:\ arşiv olarak kullanabilir miyim? Bilgi sahibi arkadaşlardan acil yardım bekliyorum. Çünkü yarın sipariş verecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan.34 -- 24 Nisan 2016; 20:04:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• murathan.34 kullanıcısına yanıt
    Tam askine hdd'ye Windowsu kur ve C olarak kullan. ssd nin boyutu küçük olduğu için hızlıca dolucaktır bir kaç uygulama veya oyun ile. Eğer ssd dolarsada W10 güncellemelerini yapamassın. Tavsiye Hdd
  • 13 yıldır bilgisayar kullanırım bugüne kadar taş çatlasın sistem sürücüsü 70 GB'ı geçmedi bende. O konuda problemim yok. O yüzden dediğim şekilde yapabilir miyim?

• murathan.34 kullanıcısına yanıt
    Eğer ssd'yi doldurmayacağınızı düşünüyorsanız dediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Fakat ssd'ye oyun felan kuracaksanız W10'u başka diske kurun. Çünkü hem oyun hem de W10'a gelen güncellemeler diski hemen doldurur.
  • Dostum verdiğin bilgiler için sağol. SSD 'yi C:\ olarak kullanacam çünkü oyun oynamıyorum.

• W10 sistem dosyalarına maximum 60-70 gb ı güncellemeyle bilmem neyle geçirte bilen gelsin yanıma madalya takacagım. Çok rahat 1 oyun + windows sıgar. Hatta bosluk kalır.

• Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...

• Sistem free dos geliyorsa istediğin gibi yap fakat kurulu bir sistem varsa bunu bence bozma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freedos lu aldım ama işletim sistemi yüklü gelse bile UEFI kurulu sistemleri sevmiyorum ayrıca windows'un home veya starter sürümlerinden de nefret ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.