Şimdi Ara

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
82
Favori
107.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    627 TL piyasa fiyatı var Ultraboost classiclerin.

Özel modelleri 1500 liraya kadar çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;
    Merhaba arkadaşlar fotoğrafını gördüğünüz ürünü Sercan Bey'den satın aldım ödeme havale yoluyla oluyor ardından o sizin siparişinizi oluşturuyor ve 2-3 gün sonra bir takip numarası gönderiyor 17track ten takip edebiliyorsunuz bana ürün 15 günde geldi ve herhangi bir gümrük işlemi yapılmadı ürünün incelemesine geçecek olursak ürün yeezy 350 rahatlık 9/10 f/p 10/10 kalite 10/10 rahatlıktan neden 1 puan kırdın diyecek olursanız ayakkabı biraz terletiyor ama tabanı olsun diğer malzemeleri olsun gerçekten çok iyi ve fiyatına gelecek olursak ben 90 dolara aldım şuan değişmiş olabilir tabi ama son kuruşuna kadar hak ediyor

• huseyin14309 kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için minnetarız. Güzel günlerde giymeniz dileğiyle

• Sercan beye ikinci siparişimide geçmiş bulunuyorum ürünün kalitesini merak edenler için elime ulaşır ulaşmaz kısa bir incelemede bulunucam

• Adorer kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun

• http://v.yupoo.com/photos/deshengxing/albums/46450590/

siparişimizi verdik. geldiğinde foto ve yorum eklerim
  • adamkerpeten A kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı 18 günde elime ulaştı.Sitede gösterilen fotoğraflarda nasılsa aynen o şekilde yalan dolan yok.Orjinal mi değil mi konusunda da dikişleri kumaşı falan iyi problem yok gayet sağlam duruyor.Sipariş verdikten 2 gün sonra Sercan bey tracking numberı verdi ve instagram üzerinden ayakkabımın videolarını yolladı.Çabuk gelmesi biraz şans işi.Ben bu kadar çabuk beklemiyordum.Arkadaşıma da farkılı bir renginden sipariş vermeyi düşünüyoruz.

ÖNEMLİ DÜZELTME:
    Ayakkabıyla ilgili yaşadığım bir problemi anlatayım sonra satıcıyla yaşadığım problemden bahsedeceğim.Amacım ne ayakkabıya ne de satıcı arkadaşa çamur atmak.Ben dürüst bir insanım ayakkabı sağlam duruyor güzel de gözüküyor ama ayağıma giydiğimde garip bir şekilde rahatsız etti.Nasıl anlatacağımı bilmiyorum hani ayakkabı ayağınıza tam oturur rahat edersiniz işte o bunda yoktu.Hatta basketbol oynamış arkadaşım da denedi ayakkabıyı o da garipsedi.Neyse bi kaç güne alışırım diye düşündüm, sonra baktım olmayacak Sercan'a msj attım 'Ayakkabıyı geri iade etme şansım var mı?'.Bana direkt söylediği şey 'Giyilmiş ayakkabıyı geri alamam', dedim giydiğimi nereden çıkardın?.Yok ben onu tekrar başkasına satamam falan filan birsürü laf.Dedim ki 'Birader ayakkabıda bi sorun yok' neden hemen almam diye diretiyon...Adama birader diye hitap ettiğim için ne terbiyesizliğim kaldı ne 'dünkü çocuk'luğum..Kısacası arkadaşın üslubu malı satana kadar mantığında ve sonrasında terbiyesizce.Bundan da bahsettim bana etmediği laf kalmadı.Merak eden varsa instagramdaki msj SSlerini gönderirim pmden.Buraya koymayacağım!

Sonuç olarak bu arkadaştan ayakkabı almayı düşünen varsa tavsiyem şudur aldığınız ayakkabıda sorun çıkarsa karşılaşacağınız üslup ortadadır.Bu saatten sonra ayakkabıyı geri almak istese de vermem bana 340tl girdi.Amacım başkası böyle bir problem yaşamasın.

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamkerpeten -- 30 Mayıs 2017; 20:34:14 >

• yagiz456 Y kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun. Güzel günlerde giyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Doce

quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Sercan hocama dün New Balance ayakkabı siparişi geçtim.Elime ulaştığında konuyu fotolarla süslerim (:

Konuya biraz gecikmeli yazıyorum ama ayakkabıyı çok beğendim.Cuk oturdu ve tahmin ettiğim kadar rahat. (:
    Çekme fırsatım olmadı ama mutlaka resim eklerim.Temsili olarak bunu koyayım şimdilik NB 999;http://static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2016/06/10225051/new-balance-999-30th-anniversary-collection-00.jpg

Teşekkür ederim Sercan hocam ilgin için.Tekrardan görüşmek üzere.

Sercan hocam tekrardan merhaba,

Şu modeli getirtebilir miyiz? Fiyat alabilir miyim?

http://kicksdeals.com/wp-content/uploads/2014/04/nike-air-max-1-suede-pack-midnight-navy-2.jpg

• Doce D kullanıcısına yanıt
    Tabiki. Pm ile geri dönüş yaptım

• Öncelikle aylardır bu konuya bakıyordum referanslarına uygun zamanı bekleyerek Sercan beyden adidas eqt modelinden:http://www.adidas.com/us/eqt-support-93-17-shoes/BB1236.html. Linkteki ayakkabıdan anlaşarak sipariş aldım. Gelince editlerim.

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensr53 -- 1 Haziran 2017; 23:39:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furgazy

İlk önce konuşmayı öğren sen. Sercan diye hitap ediyorsun yeğenim yaşındasın bu bir.
    Ayakkabının ayrıntılı fotoğraf ve videolarını seninle paylaştık (Kargolanmadan önce) ve sen beğendiğini söyledin problem yoktu. Siparişini girdik ödemelerini yaptık ürünü yolladık eline ulaştı çok beğendiğini vs söyledin inceleme postu paylaştın.
    3 Gün sonra bana instagram üzerinden mesaj atıp ayakkabıyı iade etmek istediğini söylüyorsun. Bende uzatmadan söyledim direk geri iade alamayacağımı ürünü geri çine gönderemeyeceğimi kargo ücretini vs tekrar ödeyemeyeceğimi veya ürünü geri yollamasam bile burda kimseye o ayakkabıyı tekrar satamayacağımı kimsenin bunu kabul etmeyeceğini üstelik bunun hak yemek olduğunu söyledim. Sonuçta ben size 2.el bir ayakkabı satışı yapmadım ? Fotoğraftada görüldüğü gibi sıfır kutusuyla herşeyiyle birebir ürün yolladım. Prosedürün böyle olduğunu sadece defolu ürünlerin geri iade alındığını açıkladım.

Sana üründe bir hata vs mi var neden rahatsız ettiğini soruyorum yani bir defo falan mı var diyorum. "Hayır yok ama nasıl anlatsam bilemiyorum ayakkabı rahatsız" diyorsun. Arkadaşım ürün birebir Nike kalıplarıyla üretiliyor taban vs herşey aynı senin ayağın düz tabansa veya taraklıysa bu bizim suçumuz mu ortopedi tedavisi falan gör ? Defosu falan varsa eyvallah değiştirmek boynumuzun borcudur ki zaten böyle şeyler yaşandı ve değiştirildi referanslarımıza bakarsan görürsün. Ama ayakkabıda bir hata defo olmadığı sürece ben kimsenin keyfine göre iade alamam kusura bakma. Oyun mu oynuyorsun ? Sana ayakkabının ayrıntılı videolarını fotoğraflarını herşeyini çektik attık sende beğenince ürünü yolladık bunları sen kendin söylüyorsun. Şimdide "nasıl anlatacağını bilemedeğin" bir nedenden dolayı geri iade etmek istiyorsun. Neden 35 tane inceleme postunun içinde senin gibi "nasıl anlatacağını bilemeyen" bir insan bile yok ? Bana bunun cevabını verir misin ? Biz her insanın keyfine göre çinden ayakkabı getirip geri mi göndericez sürekli ? Sana prosedürü açıkladıkça "Satana kadar mıydı ? yok şu yok bu" diyorsun. Diyorum ki satana kadar değil ayakkabıda bir defo varsa tabiki değiştiririz ama zaten biz gönderirken defalarca kontrol ediyoruz. Sen anlamak istemeyip kendinden 15 yaş büyük birine "birader postumuzu düzenleyelim o zaman" şeklinde mesajlar atarsan o zaman karşındaki "biraderin" de sana senin anlayacağın dilden konuşur SS leri neden koymadın ki ? Keşke koysaydın herkes görseydi gülseydi biraz ?

"Bana 340 lira girdi" cümlesinin seviyesizliğini görmezden geliyorum ve cevap veriyorum terbiyesiz insan. Biz seni dolandırdık mı ? 340 liranı aldık ayakkabıyı yollamadık mı ? Paran karşılığında en kaliteli ayakkabıyı aldın ve giyiyorsun (Kalitesini vs inceleme postunda kendin söyledin harika olduğunu). Komik olma bana instagramdan tehdit mesajları atıp "postumu düzenlerim görürsün" diyorsun. Tehdit edince tamam hemen geri alalım diyeceğimi falan mı sandın ? Senin gibi insanlar illaki çıkar 35 olumlu inceleme postunun içinde bir tanede nazarlık olsun çok mu ?

Hadi başka kapıya

Hocam bak uzun uzun yazıp konuyu yine yeniden sağa sola çekmeyi başardın.Bikere ben illede ayakkabıyı iade ederim mantığıyla sana msj atmadım, sadece iade etmek mümkünse şansımı denemek istedim.Benim canımı sıkan senin genel tavrındır.Ayakkabıyı kullanmadım hala kutusunda duruyor, ayakkabıyı arkadaşım da denedi O da rahat etmedi bu bir.Tamam bu saatten sonra ayakkabının iade edilirliği kalmadı bu zaten belli.Ayakkabının kalitesine de lafım yok mesajımda bunu açıkça belirttim okuyan anlar(!)

İkincisi ısrarla karşındakinin yaşından mesleğinden filan bahsederek kişiliğine saldırıyorsun bunu yapamazsın buna ad hominem derler aç oku bilmiyorsan (karşı argümanı olmayınca karşısındakinin kişiliğine saldırmak kısaca).Benden 15 yaş büyük olman (bunu da nereden anladıysan artık) seni saygıdeğer birisi yapmaz.Ben insanlara adıyla hitap ediyorum yaşlarını da merak etmiyorum herkese de saygılıyımdır.Benden daha uzun yaşamış olmak kimseyi saygıdeğer yapmıyor maalesef.

Bu arada SS'leri koymak problem değil ama ben her zaman konuşarak anlaşmayı tercih ederim.Gerçi buna çokta gerek kalmamış 'üslubun' benle yazışmalarından farklı olmamış yine.İnsalar görünce daha iyi anlaycaklar.Ne sana ne satış yöntemine ne de ürünlerine tek kelime hakaret-küfür-aşağılayıcı konuşmadığım halde 'birader' diye hitap etmem sana göre terbiyesizlikse diyecek bişey yok Sercan kardeş.

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

Tek bir soru sormak istiyorum. Editlediğin kişilerin anlamını bana açıklar mısın ? Neden o insanları rahatsız ettiğini ? Bilmek istiyorum kendine yandaş mı arıyorsun yoksa yanlışlıkla mı ekledin ? Çünkü bu olayla hiçbir bağlantısı olmayan insanlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 1 Haziran 2017; 22:50:4 >

Bende Sercan beyden Timberland bot ve Jordan aldım hiçbir problem çıkmadı. (Konuda fotoğrafları var) Sana mesajda uzatmadan söylemiş geri iade alamayacağını daha ne büyütüyorsun ? Bize video falanda çekilmemişti Sercan bey buarada

Ayakkabıda hiçbir problem yok gayet kaliteli ama rahatsız diyorsun kardeşim demekki senin ayak yapına Tempo serisi gitmiyor ? Adam nerden bilebilir senin taban yapını ? Kaliteli ürünü yollamış işte sana sende söylüyorsun. Hala gelmiş neden uzatıyorsun 340 girdi falan diye ? Seni dolandırdı mı ? Gayet fotoğraflardada harika görünüyor. Ne yapacak her canı istemeyeninkini geri mi yollayacak ? Ürün defolu falansa anlarımda senin bu yaptığın keyfi değişimi gerçekleştirmek zorunda mı ? Uslübtan bahsediyorsun adama "g*tümden uydurmadım falan yazmışsın mesajlarda" O karşılık bile vermemiş. Madem asıl zoruna giden sana karşı olan üslubu neden 340 girdi yazıyorsun o zaman ? Asıl mesele uslübsa neden dolandırılmış gibi bir tavır çiziyorsun ?
    Utanmaz adamın tekisin hadi ikile şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: adamkerpeten

Ayakkabı 18 günde elime ulaştı.Sitede gösterilen fotoğraflarda nasılsa aynen o şekilde yalan dolan yok.Orjinal mi değil mi konusunda da dikişleri kumaşı falan iyi problem yok gayet sağlam duruyor.Sipariş verdikten 2 gün sonra Sercan bey tracking numberı verdi ve instagram üzerinden ayakkabımın videolarını yolladı.Çabuk gelmesi biraz şans işi.Ben bu kadar çabuk beklemiyordum.Arkadaşıma da farkılı bir renginden sipariş vermeyi düşünüyoruz.

ÖNEMLİ DÜZELTME:
    Ayakkabıyla ilgili yaşadığım bir problemi anlatayım sonra satıcıyla yaşadığım problemden bahsedeceğim.Amacım ne ayakkabıya ne de satıcı arkadaşa çamur atmak.Ben dürüst bir insanım ayakkabı sağlam duruyor güzel de gözüküyor ama ayağıma giydiğimde garip bir şekilde rahatsız etti.Nasıl anlatacağımı bilmiyorum hani ayakkabı ayağınıza tam oturur rahat edersiniz işte o bunda yoktu.Hatta basketbol oynamış arkadaşım da denedi ayakkabıyı o da garipsedi.Neyse bi kaç güne alışırım diye düşündüm, sonra baktım olmayacak Sercan'a msj attım 'Ayakkabıyı geri iade etme şansım var mı?'.Bana direkt söylediği şey 'Giyilmiş ayakkabıyı geri alamam', dedim giydiğimi nereden çıkardın?.Yok ben onu tekrar başkasına satamam falan filan birsürü laf.Dedim ki 'Birader ayakkabıda bi sorun yok' neden hemen almam diye diretiyon...Adama birader diye hitap ettiğim için ne terbiyesizliğim kaldı ne 'dünkü çocuk'luğum..Kısacası arkadaşın üslubu malı satana kadar mantığında ve sonrasında terbiyesizce.Bundan da bahsettim bana etmediği laf kalmadı.Merak eden varsa instagramdaki msj SSlerini gönderirim pmden.Buraya koymayacağım!

Sonuç olarak bu arkadaştan ayakkabı almayı düşünen varsa tavsiyem şudur aldığınız ayakkabıda sorun çıkarsa karşılaşacağınız üslup ortadadır.Bu saatten sonra ayakkabıyı geri almak istese de vermem bana 340tl girdi.Amacım başkası böyle bir problem yaşamasın.

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

Bak kardesim bende 3. Siparisimi girdim bir tanesi geldi ve cok memnun kaldim ayakkabidan. burda sercan bey sanki seni dolandirmis gibi hava yaratman hic hoş olmamis ayrica sercan beyin uslubu gayet iyidir surekli mesaj atar soru sorar nazik bir sekilde cevabini verir bana. Bence ayakkabi icine sinmedi iade etmek icin bir bahane arar gibi bir halin var ayakkabida gayet iyi durmus ayaginda konuyu daha fazla uzatma istersen ayakkabini güle güle kullan

bence burada bi dürüstlükte sorun var. buda sercan bey de değil alan arkadaşta. basta beğendim deyip sonrada ayakkabı istediğim gibi ayağımda durmuyor deyip iade etmek istiyorum gibi bir şey anladım bu olan olaylardan sonra. o yüzden alan arkadaşa güle güle kullanmasını diliyorum. sercan bey in sattıgı ayakkabıların kalitesi ortada...
    Arkadaşım Sercan beyin üslubuna laf ediyorsun ama ben bu kadar hızlı cevap veren ve bu kadar temiz iş yapan birini görmedim.

İstediğim modelin depoda videoları çekildi ve kargolanırkende faturasına kadar bana gönderildi.

Gayet sağlam çalışıyor bu konuda.

340 tl bana girdi cümlesine gelecek olursak. Senin paranı mı gasp etti bu insan ? Ayakkabıyı yollamadı mı ? Veya defolu mu yolladı ? Kardeşim ayakkabıyı beğendiğini kendin yazmışsın, defosuz olduğunu kendin yazmışsın 3 gün sonrada anlatamadığım bir rahatsızlık var diyorsun. Bir insanın ayağı her ayakkabıya uygun olur mu ? Demekki basketbol ayakkabısı sana gelmiyor ? Başka tarzlara baksaydın ? Bu adam nerden bilebilir yani. Gayette kaliteli duruyor fotoğraflarda zaten.

Üsluba gelecek olursak o instagram mesajlarından sonra hiç konuşma bence. Lakayit cevapların var ve sana genede prosedürü anlatmaya çalışmış defalarca. En sonunda patlamış iyi bile sabretmiş.

Uzatma güle güle kullan keyfine göre geri yollatamazsın. İlk başta sipariş vermeseydin. Yarı fiyatına alırken sesin çıkmıyor şimdide konuşma.

• sercan bey bence de oldukça ilgili ve güvenilir bir satıcı. aldığımız ya da aldığınız ürünler orjinalleri ile karşılaştırıldığında oldukça fiyat farkı var tabii ki bazı aksaklıklar çıkacaktır, çıkması normaldir ancak major yani büyük hatalar olduğunu sanmıyorum. ben de ufak bir problem yaşadım ama hemen çözüldü.
    ben şimdiye kadar 2 tane aldım ve iki ayakkabıyı da baya baya kullanıyoruz giyiyoruz bir sıkıntı çıkmadı kullanımında.
  • Ben de son tartışma hakkında birşeyler yazayım şimdi ayakkabıyı kullanmadan rahatlığını bilemeyiz ama burada Sercan Bey haklı siz ürünü aldığınızda gayet detaylı foto olsun video olsun atıyor iade konusuna geldiğimizde sonuçta bir mağazası yokki iade alsın geri göndersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,

Yaşanan durum hakkında bende birşeyler söylemek istiyorum Sercan bey kadar ilgili bir satıcı görmedim belki 1000 tane soru sordum hepsine sakin sakin cevap verdi , olay ile ilgili ise sizin ayak yapınızı siz ve doktordan başka kimse bilemez , bu tarz alışverişlerde yakın model ayakkabıları gidip mağazasında deneyiniz. Ayrıca şöyle bir durum var aynı ayakkabı buradan alsanız Nike mağazasından iade etmek istiyorum ayakkabı güzel ama sebebini bilmediğim bir rahatsızlıktan dolayı diye ayakkabıyı incelemeye alırlar hata kusur yok ise size geri verirler , hocam uzun lafı kısası bence ayakkabı tam beklediğiniz gibi çıkmadı o yüzden iade etmek istiyorsunuz üslup olarakta sorun Sercan bey de değil sizde bence

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.