beyler siemens tr pazarina gircekdi adsl modem de geldi mi aceppp
ben siemens i 3 senedir kullaniyorum. uzerin de 2 alcatel chipset var :) merak etmeyin kalitesi anlasilinca alcatel siemens u.s. robotics firmalari disinda baska urun kalmaz piyasa da.
ben de 14 civari download ediyorum Flashget ile Kazaa ile 15 i buldugu oluyor. Overnet 12 civari
Çok düşük 48kbps.. 110kpbs civarı bişey çıkması lazım.Download hızıda max 14k/s olması gerekiyor.
TEQUİLA 128K YI BOŞVER KAAN ABİN GELIN YAPARIZ
tamam kaan abim gelsin
Bkn: speedtest.ttnet.tr dostum bu sayfadan bağLantı tipini şeç. Test de sonra. Orada kullandığın bağLantı hızın ve maximum download hızın çıkar ortaya. Ben 1024 le 700Kbps yi 81Kb download ı geçemedim. Sen 128 le nasıl 45 e çıktın enteresan :)
ben 512 k kullanıyorum...415 oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: theprometheus
128K - Zoom X4 14-20kb arası download değişiyo yani
128k ile maximum 16 kbyte/sn veri cekebilirsin oda hic bir parazit vs.. olmadan. ki sen 20 kbyte demişsin bence senin o dediğin anlık hızlardır..
excel doc dosyası çekerseniz 128 lik hat ile yüksek hızlar görmeniz olasıdır çünkü bunlar en güzel sıkıştırılan dosyalardır.
asıl değerini mp3 çekerek görebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme