Şimdi Ara

129 LEvel TH 10 Kralice 20 Kral 20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    129 level koyumu satiyorum.
    koyle alakali 2 fotograf ekliyorum. ilk fotografta koyun genel gorunumu digerinde ise butun asker ve buyu seviyelerini gorebiliyorsunuz zaten. Kralice 20. seviye Kral su anda 19. klan savasi bitimi 20 yapilacak. Depoda zaten 150k kara iksir var.

Koyun detayli durumunu Rakiya Buzz klaninda ates nicki ile gorebilirsiniz.
    Koy satislarinda bildiginiz gibi en onemli etkenlerden biride hesap ismidir. hesabin ismi ates oldugu icin ( ramazan, Suleyman gibi kisi ismi degil ) sizi sikintiya sokmayacaktir. Zaten hesap ismi degisimi yasaktir ve yapilmamaktadir.

Asker seviyelerinde su an labda dev son seviyeye yukseliyor. Fotograf cekimi sirasinda barbar 7. seviye yukseliyordu o tamamlandi simdi dev yukselmede. buyulerden yildirim 1 seviye dusuk ve ziplama buyusu 1 seviye dusuk.

Koy daha once sampiyona cikmis kaliteli bir hesaptir. Altin & iksir calma seviyeleri ve savunma savasi kazanmasi oldukca iyi yerlerde.

Hesabi bende 6 ay once satin almistim mail hesabi ile birlikte. devride mail ile birlikte yapacagim. dolayisi ile devir konusunda hicbir sorununuz olmayacak zaten mail sadece bu hesap icin acilmis ici bos durumda.

koyun fiyati 700 TL

daha yuksek seviye ( kral ve kralice yuksek ) koyler ile uste odeme yaparak takas yapabilirim.
     129 LEvel TH 10 Kralice 20 Kral 20 129 LEvel TH 10 Kralice 20 Kral 20

• Bence duvarlar düşük kalmış. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxm07

Selamlar,
    129 level koyumu satiyorum.
    koyle alakali 2 fotograf ekliyorum. ilk fotografta koyun genel gorunumu digerinde ise butun asker ve buyu seviyelerini gorebiliyorsunuz zaten. Kralice 20. seviye Kral su anda 19. klan savasi bitimi 20 yapilacak. Depoda zaten 150k kara iksir var.

Koyun detayli durumunu Rakiya Buzz klaninda ates nicki ile gorebilirsiniz.
    Koy satislarinda bildiginiz gibi en onemli etkenlerden biride hesap ismidir. hesabin ismi ates oldugu icin ( ramazan, Suleyman gibi kisi ismi degil ) sizi sikintiya sokmayacaktir. Zaten hesap ismi degisimi yasaktir ve yapilmamaktadir.

Asker seviyelerinde su an labda dev son seviyeye yukseliyor. Fotograf cekimi sirasinda barbar 7. seviye yukseliyordu o tamamlandi simdi dev yukselmede. buyulerden yildirim 1 seviye dusuk ve ziplama buyusu 1 seviye dusuk.

Koy daha once sampiyona cikmis kaliteli bir hesaptir. Altin & iksir calma seviyeleri ve savunma savasi kazanmasi oldukca iyi yerlerde.

Hesabi bende 6 ay once satin almistim mail hesabi ile birlikte. devride mail ile birlikte yapacagim. dolayisi ile devir konusunda hicbir sorununuz olmayacak zaten mail sadece bu hesap icin acilmis ici bos durumda.

koyun fiyati 700 TL

daha yuksek seviye ( kral ve kralice yuksek ) koyler ile uste odeme yaparak takas yapabilirim.
     129 LEvel TH 10 Kralice 20 Kral 20 129 LEvel TH 10 Kralice 20 Kral 20

Isim degisikligi yapiliyo yanlisiniz var ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sirketin kendi prosedurleri geregi bu islemin yapilmadigi yazili. Illegal bir yontem varsa isim degistirmek icin bilemem
    https://gamesupport.supercell.net/hc/en-us/articles/202141423-Can-I-change-my-village-s-name-
  • Güzel köy hocam fakat fiyat biraz daha düşük olabilir gibi. Hayırlı satışlar.
  • Yanitlar icin tesekkurler.
    Evet duvarlar dusuk fakat ganimet toplama liglerinde bu seviye duvar gayet iyi is goruyor.
    Fiyatla alakali olarakta gelen teklifleri degerlendirebilirim tabiki.
    Son guncelleme: 2 okcu kulesi son seviyeye yukseliyor.
  • Son Guncelleme,
    Kralice 20 Kral 21. seviye
    Max olmayan tek asker lav tazi kaldi. Diger askerler son seviyede.
    2 okcu kulesi son seviye.
    Koyde mor duvar 70 tane kaldi. siyah duvar 169 adet 1 ustu 9 seviye duvar 11 adet oldu.
    Fiyati 650 yapabilirim yeni bir koy buldugum icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.