arkadaslar ekzoz fanimi degistirmek istiyorum.su an 12cm.lik icool ya da icute gibi bir fan var.dijital center a baktim sadece coolermaster in ledli bir fani var.baska 12cm. fan goremedim.tt ya da zalman in var midir?bilen duyan varsa...
cooler master fanı düşünmeden alabilirsin kullanıyorum gayet iyi bir ürün
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
cooler master fanı düşünmeden alabilirsin kullanıyorum gayet iyi bir ürün
Katılıyorum
CoolerMaster'ın ledli fanı gerçekten çok kalite
Coolermasterlar güzel fanlar oldukça sessiz, ben sarısından almıştım ama bir de ben de ön panel de revoltac var cooler masterdan pek aşağı kalmaz http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=rl026 yakında ben de stacker kasa alıcam inşallah bu fanlarda uyum sorunu çıkmaz
BULABİLİRSEN SİLVERSTONE 12 CM LİK FANI TAVSİYE EDERİM...
coolermaster, silverstone bunların hepsi alınabilecek fanlar
yani arkadas yazıcıoglunun neresinde tam diyo kat vs gibi
giriş katında.Hemen içeri girince transdatanın felan olduğu aradan direk karşıya gidin.tam karşıda bir elektirikçi var.fanların soketi yok ama o sanırım deneyimli bir kullanıcı için sorun olmaz..
Sharkoon mavi ledli 12 cm aldım fan biraz sesli gibi geldi ama güzel baya fiyatı 25 ytl sanırım hava akımıda fazla baya
abi bu firebal dan revolteki alırsam ne kadar kargo veririm eskişehirdeyimde
3milyon 500 mü ne tutar UPS fiyatı bu...birde kadv si 4 milyon falan heralde açıp sor ups ye
quote:
Orjinalden alıntı: astronout
abi bu firebal dan revolteki alırsam ne kadar kargo veririm eskişehirdeyimde
alabileceğin en iyi fan. firebal.net deki silverstone devir ayarlı fan. 3500 devire kadar çıkıyor. 120 mm lik. ve korkunç hava üflüyor. 110 cfm gibi hatırlıyorum. türkiyede satılan en muhteşem fan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme