Şimdi Ara

12v--220v inverter tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
15.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

12-220 inverter alacağım piyasada çok fazla marka var. neye göre tercih yapalım?sıkıntı çıkarmaz iyidir kalitelidir diye bileceğiniz bir marka var mı? mesela ben 300w inverter arıyorum hangi markaya bakmam lazım?

• Düşük güçlü inv. Ler için kalite pek de önemli degil bence, ebay da aratirsan çok fazla bulabilirsin. Önemli olan tam sinüs olması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: empiy01

Düşük güçlü inv. Ler için kalite pek de önemli degil bence, ebay da aratirsan çok fazla bulabilirsin. Önemli olan tam sinüs olması...
    bende bir ara araştırıyordum inverter devresi kendim yapmayı falan düşündüm sonra vazgeçtim dediğiniz gibi ebaydan falan getirsek 40 50 dolara gümrükte sıkıntı çıkar mı acaba bildiğim kadarıyla ağır aletler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

bende bir ara araştırıyordum inverter devresi kendim yapmayı falan düşündüm sonra vazgeçtim dediğiniz gibi ebaydan falan getirsek 40 50 dolara gümrükte sıkıntı çıkar mı acaba bildiğim kadarıyla ağır aletler?

gümrük sorunu olmaz 300 watt gibi birşey bakıyorsan türkiye fiyatları ile ebay fiyatları aynı. dolar kuru 2.5 1500 watt gibi birşeyler arıyorsanız ebay ucuz .
  • Ucuz inv. ariyorsan ali express de görmüştüm bi ara durum olmadığı için alamamistim 1500w 30 dolar gibi bisey di

(Tabiki modifiye sünüs)
  • quote:

Ucuz inv. ariyorsan ali express de görmüştüm bi ara durum olmadığı için alamamistim 1500w 30 dolar gibi bisey di

(Tabiki modifiye sünüs)
    modifiye sinüs çok sıkıntı yaratır mı ki bi modem, tv, ampul, laptop şarj vs. 4 tane elektrikli bisiklet aküsü var bende onları değerlendiriyim diyorum :))
  • e-bay de 1500 watt olanları 2.5 dolar kuru ile 110 tl.yani türkiyeden çok daha ucuz. 300 watt lar yine aynı kur ile 60 tl. aynı watt da ürün türkiyede de gg de 60 tl . tam sinüs uygun fiyatlı da bulmak mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

modifiye sinüs çok sıkıntı yaratır mı ki bi modem, tv, ampul, laptop şarj vs. 4 tane elektrikli bisiklet aküsü var bende onları değerlendiriyim diyorum :))

Omik yük kullanmadığın sürece modifiye sinüs sorun olmaz ama genede tam sinüs daha iyidir...
  • empiy01 kullanıcısına yanıt
    omik yük nedir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

Uygun Fiyata İnvertor Satışlarımız var.

300 Watt Linetech Invertor Tam Sinüs.

KDV Dahil 349 TL

Kargo Dahil.

Modeli : 30SN-12E
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

Omik yük ısıtıcı yada motor gibi yükler
  • Omik yuk e motorları katamazsiniz. Enduktif ozelligide vardır.
  • quote:

quote:

0,23 a 65w lik bir kombi pompası da bu özellikte midir?
  • quote:

quote:

quote:

izmir metro markette 700watt dbk marka modifiye sinüs 119 tl idi ama bilmiyom kaldımı

yalnız bir yere kurmuştuk solar sistem adam kendi kullanmayı geçmiş konu komşuyada satmak için pencereden kablolar çekmiş sistem yanmışdı.

Kablolar felan yanıp kopmuştu.yani kendi kullandığı yetmemiş gibi alacaksan 700 watt civarı al ebaydan getirttiğin ağırlığı dolayısıyla merak edilip içine bakılır ve mevzuata göre cezası vergisi kdvsi ve sen alamzsın gümrük müşaviri vasıtası ile alman lazım 8müşavir 4bin tl den aşağı o malı çekmez gümrüktten)

yalnız buzdolabı tüplü tv gibi cihazlara bağlama tüplü tvlerde çizgi yapar tam sinüs olmadığından ve arıza yapabilir tv artı buzdolaplarında ilk kalkışta çok akım çeker mosfetler o yüke gelmez yanar inverteri yakarsın

aydınlatma bilgisayar lcd led tv uydu telefon şarj onlar çalışır rezistanslı hiç bir şeye bağlama

• quote:

quote:

quote:

Kombi pompasını daha once hiç gormedim ama oyle olmasi lazim, ozel durumlar hariç motorlar genelde Omik yük olarak geçer örnek vermek gerekirse Vantilatör motoru. Eğer bi vantilatörü modifiye sinüs inverter le calistirirsaniz hem daha yavaş dönecektir hem de zırıltılı bir sekilde çalışacaktır. Bizzat denenmistir...

• powerboyksk P kullanıcısına yanıt
    300 dolara kadar ürünlerde gümrüğe falan takılma olmaz. ebayde 20-30 dolara satılıyor.
  • quote:

300 dolara kadar ürünlerde gümrüğe falan takılma olmaz. ebayde 20-30 dolara satılıyor.

yanlış biliyorsun dostum 100 dolar gümrük sınırıdır üstü vergiye komisyona ve müşavir ile alıma tabidir.

konuyu açan kardeş anlayacağın modifiye sinüsle motorlu sargılı rezistanslı şeylerden uzak durucan tam sinüs olursa yardır gitsin sorun çıkarmaz çünki tam sinüs şehir şebekesinden aldığın prizdeki aynı karakterisitik elektrikdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerboyksk

quote:

yanlış biliyorsun dostum 100 dolar gümrük sınırıdır üstü vergiye komisyona ve müşavir ile alıma tabidir.

konuyu açan kardeş anlayacağın modifiye sinüsle motorlu sargılı rezistanslı şeylerden uzak durucan tam sinüs olursa yardır gitsin sorun çıkarmaz çünki tam sinüs şehir şebekesinden aldığın prizdeki aynı karakterisitik elektrikdir.

yukarıya yanlış yazmışım 300 tl yazacaktım .2013 sonlarına doğru değişiklik olmuş. artık 75 eu muş. 210 tl ediyor. yine de 20-30 dolarlık bir mal takılmaz. modifiye sünüs ile bu aletleri çalıştırırsak ne oluyor ? modifiye sinüs de sinüsden sayılmıyor mu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 3 Mart 2015; 14:22:14 >

• quote:

quote:

quote:

yukarıya yanlış yazmışım 300 tl yazacaktım .2013 sonlarına doğru değişiklik olmuş. artık 75 eu muş. 210 tl ediyor. yine de 20-30 dolarlık bir mal takılmaz. modifiye sünüs ile bu aletleri çalıştırırsak ne oluyor ? modifiye sinüs de sinüsden sayılmıyor mu :)

Alıntıları Göster
    modifiye sinüs demek benzeşimli sinüsdür yani sinüs eğrisinin taklidini üretir
    ü
    resimde sol baştaki prizden gelen elektrik akımı

ortada ki modifiye sinüs

en sağdaki tam sinüs inverter pure sine wave diye geçer 20-30 dolara bulursan pure sine wave banada söyle linkini bende alayım

• quote:

modifiye sinüs demek benzeşimli sinüsdür yani sinüs eğrisinin taklidini üretir
    ü
    resimde sol baştaki prizden gelen elektrik akımı

ortada ki modifiye sinüs

en sağdaki tam sinüs inverter pure sine wave diye geçer 20-30 dolara bulursan pure sine wave banada söyle linkini bende alayım

dostum verdiğin bilgiler için sağol ama ya düzgün okumuyorsun ya okuduğunu anlayamıyorsun. hiç bir yerde tam sinüs ü 30 dolara veriyorlar demedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.