Şimdi Ara

12v 5a için uygunmu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaçıncı açtığın konu bu, hangisini bitirdin başarılı şekilde demiyorum bile ... HEm bilgisizsin hem işin ortasından başlıyorsun! İnşaat olsa yıkılır!
  • mavi-kaplan M kullanıcısına yanıt
    Öyle deme öğreniyorum şuan ben sadece eksik 2 3 kısım falan kaldı geri kalanları bir devre şemasından esinlenerek yapacağım aklımda tl494 ile yapmak var trafo nüvesi neredeyse öğrendim bi yardımcı sargı kaldı öğreneceğim geri kalanı zaten bakarak yapabilirim ne öyle sıfırdan dizayn etmek haddimemi benim

• KArdeş bak sen de farkındasın, ... ölmez hayatta kalırsam ... diyorsun. 220vac şaka değil oyuncak hiç değil, elk. - elekt. üzerine konulara başla temelini yap sonra herkes seve seve yardımcı olur. 12v da olsa 5A bunu da küçümseme evi yakman yine mümkün, ailen nasıl tepki verir bu durumda? Okulunu oku böyle boş vakitlerinde güzel değerlendiriyorsun aferin ama basitinden başla tecrübe kazanarak yanlışlarını görerek gelişirsin. Umarım dediklerime kulak asar ne demek istediğimi anlarsın geç olmadan ...
  • Şunu söyleyebilirim izolasyonun iyi olmasına dikkat et devreyi kurarken (Orda iki farklı ground var aslında Bir tarafın ground' u ile diğer tarafın ground' u farklı ground' lar.).

220 V - Neutral girişi ve 12 V-DC çıkışı arasında PCB' de belirgin bir mesafe-ayrım görülmesi gerekiyor, aradaki iletişimi bir coupler sağlıyor (opto-coupler çok yaygın kullanılır mesela).
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle arada boşluk olması gerekiyor ki voltaj öbür tarafa sarkmasın opto coupler desiğin gibi çok yaygın kullanılıyor peki ben bu temeli nasıl yapayim nerdene başlayayim elektroniğin hangi basamağından başlayayim tavsiyenizi alayim yani hangi konudan başlayayım

• Lm2596 anahtarlamaya uygunmu birde bunun frekansını nasıl ayarlıyoruz yoksa direk ayarlımı çıkıyor

Datasheet inin 7. Sayfasında. 2 adet devre var bunlar tam olarak hangisi hangi görevde kullanılıyor rica etsem anlatırmısınız

• Ha bir şey daha soracağım bu entegre 40-45-50v aralığında çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam şimdi 220v besleme. Köprü diyot kondansatör derken 320v falan oluyor bunun 45v a düşürüpmü kullanıyoruz yoksa başka bir olaymı var. çıkıştada nasıl 320v frekanslı bir şekilde çıkarılıyor .

Yada başka bir şekilde başta küçük trafo ile 45v u elde edip, başka bir yerde aynı oranda 320v voltajı anahtarlayıp onumu trafoda kullanıyoruz.

Aydınlatırsanız beni sevinirim

• 2843 b entegresi ile nasıl bir smps devre yapabilirim elimde var şuanda o yüzden

• Kimse yokmu acaba rica etsem bir baksanız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.