İşlemci arızalı çıktı ve değişimini yapmışlar. Kontrol için anakartı da yollamıştık onun dönüşünü bekliyoruz artık.
Yıllar yıllar sonra bozuk bir işlemci gördüm, o da bana denk geldi
Kul yapımı kardes sonuçta hepsi sorunsuz olcak diye bişey yok şans işi ama dediğiniz doğru en az arzalanan hatta nerdeyse hiç denebilcek kadar az olan parcalardan biridir işlemci
Valla öyle kul yapımı diyerek geçiyoruz biz de iyi geldi ama çok zamandır tecrübe paslanmıştı cpu bozuk çıkınca tazelendi
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Uzun süredir bende bpzuk cpu'ya denk gelmedim, anakartın bozuk çıkmasından iyi ama, sağlık olsun kardeşim
Aynen öyle hocam sağlık olsun
sistem bi gelsin kurulumu yapınca Prime95 falan atıcam zaten buraya. 212x ile bakalım nasıl perf. verecek.
Aynen kardeşim, bench vs. kasarsın biraz sistemi, platform hakkında yorumlarını da alırız bu sayede
LEON-X
kullanıcısına yanıt
Elimde 1 tane daha 8320 + M5A97 R2.0 sistem var. Onu da stok hale döndürüp Prime vs. testleri uygular karşılaştırmalı olarak buraya atarım hocam.
Single Core uygulamalarda fark göreceğimi zaten bekliyorum. Olmazsa olmaz kısmı bu
quote:
Orijinalden alıntı: kedi bedri
İşlemci arızalı çıktı ve değişimini yapmışlar. Kontrol için anakartı da yollamıştık onun dönüşünü bekliyoruz artık.
Yıllar yıllar sonra bozuk bir işlemci gördüm, o da bana denk geldi
güldürdün yahu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme