Şimdi Ara

13-14 bin arası öneri. yardıım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 13-14 bin liraya araba seçenekleri bekliyorum 1 haftaya bi araba alacağım hala bulamadım ne alacağımı şu an aklımda brava var sadece bu aracı kullananlardanda yorum bekliyorum yakıt konusunda korkuttular beni biraz. yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim...

• yakıt konusunda az yakan araç çok kalmadı.Bezin/Lpg li bir araç bakmanız gerekecek.Hyundai accent 1.5 2001-2003 Milenyum kasa bakılabilir.Bakım maliyetleri dşüktür.Kronik arızası yoktur.Motoru sağlamdır.Ama kaporta yönünden zayıftır.Eğer düşük modeller benim için sıkıntı olmaz diyorsanız opel astra 98-2000 arası 1.6 classicleri önereceğim.sedanları benim daha çok hoşuma gidiyor.Brava tipi hoşunuza gidiyorsa hb opel astrayıda seversiniz.Brava hakkında herhangi bir yorum yapamayacağım.Hayırlı günler....
  • teşekkür ederim görüşleriniz için hyundai düşünmüyor değilim aslında :)
  • hyundai milenyum kasalar 102hp yanlış hatırlamıyorsam.Ağır bir araç da değil.Şehir içinde fazlasıyla memnun eder.Gerçi büyük şehirlerde artık şehir içi diye bir kavram kalmadığını düşünüyorum.İnşallah temiz bir araç bulursunuz.bende 15000-16000civarı bakıyorum.Hyundai benim de tercihim olabilir.Eski yumurta kasa hyundaim vardı çok memnundum.
  • bende o fiyat aralığında araç bakıyorum toyota coralla terra 1.6 modeli yada clio 1.2 16v rxt arasında gidip geliyorum
  • palio 1.3 multijet daha az yakan zaten bulunmaz
  • valla arkadaşlar brava şekil olarak çok hoşuma gidiyor hyundai 2. sırada yer alıyor benim için. birde lpg uyumunu sorayım bravalarda elx lerde lpgye uyum sağlayamama gibi bir sorun varmı çok arıza verir diyorlar ama nederece doğru bu sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lpg li elegance fabia ?
  • 2001 model Fiat brava ELX var yakıt konusunda gayet iyi italyan üretimi Zaten bravalarda sadece bazı modeller var Türkiyede montajı yapılan.Araçta sıralı sistem lpg var.şehir içinde biraz fazla yakıyor ama genede şahin doğan kadar yakmasada.Araç gayet sportif görünüyor.fiyatta 13-14 aralığında temizleri.11 e de bulabilirsin ama hiç yaklaşma derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.