Arkadaşlar, 13.3'' ekranlı, performansı yüksek özellikle 512 Mb ekran kartı olmalı laptop arıyorum. Hangi marka ve model almalıyım tavsiyelerinizi yazarmısınız?
O boyuttaki laptopların çoğu tümleşik ekran kartlarına sahip malesef (yani oyun oynamak pek beklenemez). İstisnalar var tabii, benim bulabildiğim 2 tane Acer modeli var ama bu modellerin ekran kartları paylaşımsız olsa da güçsüz GPUlar. Bunun nedeni 13.3" gibi küçük kasaların güçlü GPU'ları kaldıracak kadar ne yeri, ne de gücü ve soğutmasını bulundurmasıdır. Eski oyunları kaldırır, fakat yeni oyunları oynanabilir düzeyde çalıştırabileceğini zannetmiyorum.
bende arkadaşın aradığı özelliklerde 13.3" bir bilgisayar arıyorum 2bin tl en fazla 2100 tl sınırım var. marka tercihim sony ve toshiba ama diğer markalarda olabilir. işlemcisi iyi olsun ekran kartı çok önemli değil benim için oyun oynamıycam genelde ofis programları üzerinde çalışacam bir de şarjı önemli benim için.gözüme takılan modeller bunlar yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar
akılma en çok yatan model bu ama sanırım fiyatı yanlış girilmiş diger sitelerde ortalama 3500 4000 tl arası fiyatı var ve işlemcisi nasıl zayıf gibi duruyor.eğer fiyat gerçekse bu modeller içinde bunu tercih ederim