Merhaba, Yeni bir laptop almak için bir kaç gündür araştırma yapmaktayım. Başlıkta da belirttiğim üzere EKRAN BOYUTU13.3 inch ya da 13 tercihimdir.
Diğer Özellikler, * Notebook ya da 2in1 ürünler (yani 2si 1 arada - hem dokunmatik ekran hem de klavyeli model) * İşlemci i5 (Atom ya da core işlemci kesinlikle istemiyorum) * HDD olarak önceliğim 128 SSD, ancak ürün SATA olursa da geldiğinde SSD ile değiştirmeye izin veren bir yapı * İşletim sistemiWindows 8 ancak DOS ile olan ürünler de olur kendım kurabılırım.
- - - Bazı HP x360 modellerine baktım ama herhangi bir inceleme ya da kullanıcı yorumu çok fazla bulamadığım için hala tam olarak kararlaştırmadım. Bilgisi olan varsa bu konuda da yardımcı olursa sevinirim.
- - - Fiyat olarak da 2000-2200 civarı bir bütçe ayırdım.
* * * Ricam yukarıda belirttiğim hususlar göz önüne alınarak yardımcı olunursa sevinirim. (Lütfen belirttiğim temel özelliklerin altında bir ürün sunmayın.)
Intel Core i5-5200U Processor gördüğünüz gibi işlemcilerin çoğunda core ifadesi bulunur. Atom, celeron, pentium şeklinde belirtmeniz daha iyi olur.
Öncelikle İlginize ve yazmış olduğunuz cevaba teşekkür ederim.
Ben de bu ürüne bakıyordum yaklaşık 2 gündür, ama dediğiniz gibi hiç bir yorum inceleme videosu bulamadım. Bu ürünü gördünüz mü yakından ? Isınma olmayacağını söylemeniz iyi oldu aklımı karıştıran HP markasının daha önceki modellerde ısınma durumu bu bilgisayarda da var mı diye merak ediyordum.
yusufuysalY
kullanıcısına yanıt
Isınma olmayacağını işlemciye bakarak varsayımda bulundum. %100 ısınma olmaz diyemem. Ürünü görmedim canlı olarak. Varsa imkanınız vatanın sitesinden bakıp ürünün olduğu bir mağazaya gidip kendiniz inceleyin. Kendi kullanacağınız durumları düşünüp onları deneyin.
Peki bu ürünü biraz daha incelemeye çalışcam. Teşekkür ederim ilginize