Merhaba, Yeni bir laptop almak için bir kaç gündür araştırma yapmaktayım. Başlıkta da belirttiğim üzere EKRAN BOYUTU 13.3 inch ya da 13 inch tercihimdir.
Diğer Özellikler *Notebook ya da 2in1 ürünler(yani 2 si 1 arada -hem dokunmatik hem klavyeli model) *i5 işlemci (Atom ya da core işlemci kesinlikle istemiyorum) *HDD önceliğim 128 SSD ancak ürün SATA olursa da geldiğinde SSD ile değitirmeye izin veren bir yapı *İşletim sistemi windows 8 ancak DOS ile olan ürünler de olur kendim kurabilirim
--- Bazı HP x360 modellerine baktım ama herhangi bir inceleme ya da kullanıcı yorumu çok fazla bulamadığım için hala tam olarak karar alamadım. Bilgisi olan varsa bu konuda da yardımcı olursa sevinirim.
--- Fiyat olarak da 2000-2200 civarı bir bütçe ayırdım
*** Ricam yukarıda belirttiğim hususlar göz önüne alınarak yardımcı olunursa sevinirim (Lütfen belirttiğim temel özelliklerin altında bir ürün sunmayın)
Teşekkürler İyi forumlar
Merhaba....
İsteğine yakın bir ürün incelemeni tavsiye ederim. Fiyat olarakta fena değil
1 saattir bu ürünü inceliyordum. Siz de mail atmışsınız çok iyi oldu. Bu ürün yani probook 430 modelinin diğer bir HP modeli olan HP Pavilion 13 a200nt serisi ile karşılaştırdığımda farklılıklar
Probook 430 - 1.7 Ghz 4210 (yani 4.nesil işlemci) ve 4 GB Ram durumu var
HP a200nt - 2.2 GHz (5100 yani 5.nesil işlemci) ve 8 gb ram farkı var.
İki ürünü 4. ve 5. nesil bakımından göz önünde bulundurursak ciddi bir performans farkı olur mu bunu merak ediyorum. Çünkü arada 200 TL gibi bir fiyat farkı var. İşlemciler hususunda da bilginiz var ve bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.