Bence iyi bir ağırlık, 15 16 civarı görüyorum genelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: SaiLor97
quote:
Orijinalden alıntı: fatihto
quote:
Orijinalden alıntı: SaiLor97
quote:
Orijinalden alıntı: fatihto
quote:
Orijinalden alıntı: minolta35
önce şunu bir ayırın.şehir bisikleti ile yol bisikleti farklı...ayrıca 13.5 kg ortalama bir kullanıcı için ağır sayılmaz.gösterdiğiniz salcano güzel bir bisiklet.Ancak şehir bisikletinde çamurluk, zincir koruması, ayaklık derken ağırlık artıyor.Mtb de bunlar yoktur ve bu yüzden şehir bisikletinden daha hafiftir.Bu yüzden baktığınız Salcano bunlara sahip olmadığından ve aluminyum alaşım olduğundan hafiftir.Yani biraz melez bir modeldir.Ancak son yıllarda bunlara ilgi artmıştır.
Kesinlikla katılıyorum.. Carraro 224 kullanıyorum, koca jantlara ve kadroya rağmen sanırım 13-14 kilo civarında.. şehir bisikleti için Aluminyum kadrolu daha hafif bisiklet, karbon kadrolara verecek paranız yoksa biraz zor gibi..
hocam carraro 224 ten memnunmusunuz ayrıca en fazla kaç yaptınız 224 ile bilgilendirirseniz sevinirim benimde aklımda 224 varda
Carraro 224 bence çok ideal bir marka, forumda eski mesajları inceleme şansın olursa, geçtiğimiz yazın en çok konuşulan, en popüler markalarından biriydi forumda.. hıza gelince muazzam hızlara (kime göre, neye göre : ) çıkmadım, mapmyride'in ölçümlemesine göre 55 km civarına çıktım, ve 5-10 sn arası sürdü, anlık bir hız değildi ama uzun da sürmedi.. ki o da kontrol konusunda sıkıntı oluşturmamıştı, titreme vardı, ama kontrol edilemeyecek düzeyde değildi, viraja yaklaştığım için yavaşlamak durumunda kalmıştım..
saolun hocam biraz daha arastırım olmassa 224 alcam heralde
Ben Sedona 300 S kullanıyorum carraro'dan tek eksisi kilitlenebilir maşa olmaması.Ama gayet memnunum ve bence tasarımı daha hoş.Sedona servisleri de ilgili.
quote:
Orijinalden alıntı: xRooKiex
Benim 2.2lastikli mtb bile 13.43 kg,maşa yaylı ise düz maşalar ile değiştirin derim biraz konforsuz olacak ama yolda akıp gidiceksiniz :D
bisikletin ne ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme