Şimdi Ara

13 ağustos süper kupa maçına gelenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turn table

Ulan daha şimdi sticker ne ne işe yarıyor diyen adam ahkam kesiyor allahım nereye düştük. Brs allah seni bildiği gibi yapsın.

Adam gondikci arap

Konu nerden nereye geldi maça gelecekleri sorduk gelmeyenler yorum yapmasın hapise atacaklarsa bizi atacaklar size ne işinize bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooo M@rJ1N@L uLTR@@$L@NL1 qeqe

• turn table kullanıcısına yanıt
    mk8 smoke u nereden alabiliriz? fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceza76

Oooo M@rJ1N@L uLTR@@$L@NL1 qeqe

Dididididi soguk cayim didi

• Hayatında stadyuma sadece 23 nisan gösterilerinde girmiş çocuklar şu konuya yazmasın lütfen

• Batı alt'tayım bende, batının Galatasara verilmesi iyi oldu.
  • Tekrarlıyorum. Dursun'un Galatasarayımızdan defolup gitmesi lazım. Bunun içinde maça gidecek olan arkadaşlar ilk on dakika dursunu istifaya çağırın ve son dakika yine aynı şekilde... Geri kalan dakikalarda Galatasarayımıza tam destek... Keşke İstanbul'da olsaydım.. Gerçekten Galatasaraylıysak bu dediğimi yapmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Tekrarlıyorum. Dursun'un Galatasarayımızdan defolup gitmesi lazım. Bunun içinde maça gidecek olan arkadaşlar ilk on dakika dursunu istifaya çağırın ve son dakika yine aynı şekilde... Geri kalan dakikalarda Galatasarayımıza tam destek... Keşke İstanbul'da olsaydım.. Gerçekten Galatasaraylıysak bu dediğimi yapmak lazım...

Maç konyada yalniz biz istanbuldan gidiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Tekrarlıyorum. Dursun'un Galatasarayımızdan defolup gitmesi lazım. Bunun içinde maça gidecek olan arkadaşlar ilk on dakika dursunu istifaya çağırın ve son dakika yine aynı şekilde... Geri kalan dakikalarda Galatasarayımıza tam destek... Keşke İstanbul'da olsaydım.. Gerçekten Galatasaraylıysak bu dediğimi yapmak lazım...

Aynen ama bazı şeyler tribünde bu kadar basit olmuyor! Bireysel hareketler takdir edersin ki malum şekilde engelleniyor! Umarım topluca bir katılım olur protestoya! Bizde Ankara'dan gidiyoruz! Konuyu açan cellat benim dostumdur! Onlarla inş konya'da buluşacağız! Gerekeni yapmaya çalışırız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

mk8 smoke u nereden alabiliriz? fiyatı nedir?

Pm gönderdim!
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    turn table kullanıcısına yanıt
    Genel anlamda tüm maçlar için keşke İstanbul'da olsaydım demek istemiştim ama yazdığımdan o anlam çıkmıyor :)

@turn table umarım tüm tribün buna eşlik eder. Yoksa dediğiniz gibi bir kaç kişiyle kalırsa engellenir ve kötü olan siz olursunuz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.