Ittifak uyelerimizden birisi oyunu birakti. Oyunda tecrubesi olan ilgili, bilgili birisine ihtiyacimiz var. Ittifagimiz ilk 100de oldugu icin tecrubesi olmayanlar lutfen msj atmasin. GDleri nasil yolluyoruz, tersanede nasil gemi uretcem gibi sorularla bizi mesgul etmeyin :o))) Yeterince saldiri aliyoruz zaten, bi de siz saldirmayin :o))))
Evet, ilgili ve bilgili arkadaslarin msjlarini bekliyorum.
First Come, First Serve...
ok ben varım verebilirsin
pm attım
bende alabilirim
ben alabilirm
bende alabilirim
yavaş ilk ben
Ilginize tesekkurler arkadaslar. Hesap devredilmistir. Ama siz burayi takip etmeye devam edin. Bizde devredilcek hesap cikiyor sik sik :o)
ii tama bekl,yom bak şöle ii sıralarda bi yer olsun
Yer ayırttıracaktım ama.Boşyer varmıydı acaba Şaka bi tarafa walla varsa iyi hesap bende alabilirim.Hatta üstüne 23.evrende hesap bile veririm
Herkese selam,
Bir devredilecek hesapla daha karsinizdayim
60. siradaki ittifagimiza uye, 13. evrende, 19bin puanda. Yaklasik 20 gundur tatilde. Filo, bina, arastirma durumu ne bilmiyorum.
Devralmak isteyenler bana ozel msj atsin. Mesajlarinda hangi evrende, kac puanda hesaplari var, ne zamandir oynuyorlar,gunde kac saat onlinelar gibi bilgileri de yazarlarsa daha iyi bir karar verebilecegime inaniyorum.
Sonucta hedefleri olan bir ittifagiz. oyunu ciddiye alan, oyunu kurallariyla oynayan, zamanini ayirabilecek oyunculara ihtiyacimiz var.