Şimdi Ara

13. evrende 13bin puanda hesap isteyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Talip olanlar bana ozel mesaj atsin. Mesajlarinda varsa baska hesaplari hakkinda bilgi (puani, sirasi, filo, bina durumu), gunde kac saat online olduklari, ve ne kadar suredir oynadiklari hakkinda bilgi de vermeleri rica olunur. (cumle biraz kotu oldu ama acelem var cikmam gerekiyor)

Ittifagimiz ilk 50yi zorluyor, o yuzden online suresi yuksek, tecrubeli oyuncular ariyoruz.

• Hesap devredilmistir. Ilginize ve ilgisizliginize tesekkurler :o)))
  • Tühh geç kaldık
  • Bu ne kardesim yaaa. hesap vericezz diyoruz, bana ver bana ver diye msj atiyolar. Sifreyi veriyoz, adam noldu, bana verdimi, sifre ne diye girip foruma bile bakmiyo.

2 gun oldu hesabi vereli, ses seda yok. Msjlarina bakmayan adam hesaba nasil baksin.

Neyse, adam gibi msjlarina da hesaba da iyi bakacak birini ariyorum. Hesap hala bende. Msj atin bekliyorum.
  • 14 olsaydı alırdım hoca
  • baba bunlar reklam kokan hareketler bunlara gerek yok böle bişi yok alacan hesapını kendin oynaacan insanların alın terine yazıkk yaa biz de ozmn satılık hesap die gazete ilan vereliim olmuo ama yaa

FLAŞ FLAŞ FLAŞ 16.evrende NİCK :: USKUMRU88 şifre ::: manisa
  • arkadas oyunu birakiyor. ne yani silelim mi? adam oynamis 2-3 ay biryerlere getirmis. Isteyen alir. Isteyen cikmazsa da sileriz problem degil. Ayrica ben satmiyorum, karsiliksiz veriyorum.

Ayrica bugun elime bir de 50k da bir hesap geldi. Isteyene onu da verebilirim. Istemeyen de yorum yapmasin.....
  • ben alabılırım 50 lık hesabı
  • pm attım bekliyorum cvbı
  • Hesaplar devredilmistir arkadaslar. (umarim oyle olmustur yani) Msj atanlara tesekkurler.
  • bende alabilirim...!
  • bende alabilirim
  • Adam hesap dewredilmiştir dio hala msj atıyonuz ne aç adamlarsınız bea

• ben almayım bari
  • kim aldıysa hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.