Şimdi Ara

13. evrende 19k puanda hesap isteyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60. siradaki ittifagimiza uye, 13. evrende, 19bin puanda. Yaklasik 20 gundur tatilde. Filo baya iyi durumda, biraz maden birikmis, arastirma durumu ne bilmiyorum.

Devralmak isteyenler bana ozel msj atsin. Mesajlarinda hangi evrende, kac puanda hesaplari var, ne zamandir oynuyorlar,gunde kac saat onlinelar gibi bilgileri de yazarlarsa daha iyi bir karar verebilecegime inaniyorum.

Sonucta hedefleri olan bir ittifagiz. oyunu ciddiye alan, oyunu kurallariyla oynayan, zamanini ayirabilecek oyunculara ihtiyacimiz var.

hesap kolleksiyonu yapanlar msj atmasin lutfen.

• kardeş pm attım bi bakarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeZih_HoCa -- 9 Nisan 2006; 15:07:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uconn huskies

60. siradaki ittifagimiza uye, 13. evrende, 19bin puanda. Yaklasik 20 gundur tatilde. Filo baya iyi durumda, biraz maden birikmis, arastirma durumu ne bilmiyorum.

Devralmak isteyenler bana ozel msj atsin. Mesajlarinda hangi evrende, kac puanda hesaplari var, ne zamandir oynuyorlar,gunde kac saat onlinelar gibi bilgileri de yazarlarsa daha iyi bir karar verebilecegime inaniyorum.

Sonucta hedefleri olan bir ittifagiz. oyunu ciddiye alan, oyunu kurallariyla oynayan, zamanini ayirabilecek oyunculara ihtiyacimiz var.

hesap kolleksiyonu yapanlar msj atmasin lutfen.

bana werebılırısn bende zaten bı aten hesap war
  • bu aksama kadar bana msj atanlar arasindan cekilis yapicam.

Bu arada bir hesap daha cikti. Yani iki sansli izleyicimiz olacak

Beni izlemeye devam edin.
  • kardeş bende alabilirim
  • ozel msj at gerekli bilgileri.
  • beni tanıyon sen ha unutma
  • hesaplar devredilmistir arkadaslar. Ilginize tesekkurler. Yeni hesaplar geliyor. Beni izlemeye devam edin :o)))

Mustafa seni taniyom da ogame i oynadigini gormuyorum hic. :o) Verdik hesabi, yatma ustune, alirim anahtarini :o))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.