Şimdi Ara

13 ile 15 arası ford focus düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum ben de 20 yaşındayım performanslı araç istiyorum diye tutturdum ama ben ayrıca büyük araba seviyorum. Gittim 2.0 20v 154 HP Marea aldım. 10 gün gezdim satışını yapamadı adam. Sonra gittim bir de Omega buldum. 170 beygir gücünde.

Sonuçlar: Omega iliğimi kuruttu. LPG'de şehir içi 40 kuruş civarı yakıyor.
    Kafama göre arabam oldu. Her istediğim var. 98 model olmasına rağmen günümüz D Segmentlerinde ne varsa mevcut. Ne de olsa E Segment arabaya biniyoruz :)

Yani şimdi sana ne derseler desinler gönlün hangi arabadaysa git al. Yaşın olgunluk kazanınca "mantıklı" araçlara dönersin. Yine de yorum yapacak olursam saf performans için o fiyatlara vereceğim en iyi örnek 2.0 Turbo Rover 220 Coupe. 220 Beygir gücünde ama iyi bir araba değil. Performans yedek parça piyasa dersek ortalamada Fiat Bravo 2.0 20v HGT (Fiat'ın 2.0 motoru o yıllardaki Ford'un 2.0 motoruna göre daha verimliydi) diyebilirim. Ama görünüm, ikinci el, sağlamlık dersen bu sınıf arabalar için en iyisi Ford Focus 2.0 Sport Trend.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

Dostum ben de 20 yaşındayım performanslı araç istiyorum diye tutturdum ama ben ayrıca büyük araba seviyorum. Gittim 2.0 20v 154 HP Marea aldım. 10 gün gezdim satışını yapamadı adam. Sonra gittim bir de Omega buldum. 170 beygir gücünde.

Kafama göre arabam oldu. Her istediğim var. 98 model olmasına rağmen günümüz D Segmentlerinde ne varsa mevcut. Ne de olsa E Segment arabaya biniyoruz :)

Yani şimdi sana ne derseler desinler gönlün hangi arabadaysa git al. Yaşın olgunluk kazanınca "mantıklı" araçlara dönersin. Yine de yorum yapacak olursam saf performans için o fiyatlara vereceğim en iyi örnek 2.0 Turbo Rover 220 Coupe. 220 Beygir gücünde ama iyi bir araba değil. Performans yedek parça piyasa dersek ortalamada Fiat Bravo 2.0 20v HGT (Fiat'ın 2.0 motoru o yıllardaki Ford'un 2.0 motoruna göre daha verimliydi) diyebilirim. Ama görünüm, ikinci el, sağlamlık dersen bu sınıf arabalar için en iyisi Ford Focus 2.0 Sport Trend.

Hocam şehiriçi 17-18 lt ne demek! 333 HP lik 7.45Li nin fabrika verisi şehiriçi tüketimi 15.5 lt.

Ben de 20 li yaşlardayım, aynen senin gibi performanslı büyük araçlar ilgimi çekiyor. Omegalar da sunduğu donanıma, konfora göre çok makul fiyatlara gidiyor. Demekki sebebi buymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

Dostum ben de 20 yaşındayım performanslı araç istiyorum diye tutturdum ama ben ayrıca büyük araba seviyorum. Gittim 2.0 20v 154 HP Marea aldım. 10 gün gezdim satışını yapamadı adam. Sonra gittim bir de Omega buldum. 170 beygir gücünde.

Hocam şehiriçi 17-18 lt ne demek! 333 HP lik 7.45Li nin fabrika verisi şehiriçi tüketimi 15.5 lt.

Ben de 20 li yaşlardayım, aynen senin gibi performanslı büyük araçlar ilgimi çekiyor. Omegalar da sunduğu donanıma, konfora göre çok makul fiyatlara gidiyor. Demekki sebebi buymuş

Ah fabrika verileri :) amcamda da 1994 model 7.35 vardı o LPG siz kullanıyordu ama 20 litre civarı yakıyordu. Arabaların yaşından dolayı olsa gerek ilk günkü verimi alamıyoruz.

• arkadaşlar yorumlarınız için gerçekden hepinize çok teşekkür ederim. focusların her modeli birbirinden güzel gerçekden de her modeline zevkle binerim.
    ama şuanda keseme uygun gelen ford focus 2.0 sport trend 14 e bulduk bir tane. birde 15 e var tüpsüz adam az yakar dedi gerçekden az yakar mı acaba 30 TL benzinle 120km yol yapmış adam. gerçekden uygunsa benzinli olanı düşünüyorum. rengi de çok güzel arabada çok tatlı duruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_star

arkadaşlar yorumlarınız için gerçekden hepinize çok teşekkür ederim. focusların her modeli birbirinden güzel gerçekden de her modeline zevkle binerim.
    ama şuanda keseme uygun gelen ford focus 2.0 sport trend 14 e bulduk bir tane. birde 15 e var tüpsüz adam az yakar dedi gerçekden az yakar mı acaba 30 TL benzinle 120km yol yapmış adam. gerçekden uygunsa benzinli olanı düşünüyorum. rengi de çok güzel arabada çok tatlı duruyo.

30 tl 120 km şehir dışı yapmıştır ki bu da az değil. sen lpgli almaya bak bence.
  • az yaktığı için tüp taktırmadım ben diyo. 1.6 lara göre gerçekden az yakıyo diyo adam acaba gerçekden az yakar mı.
  • quote:

az yaktığı için tüp taktırmadım ben diyo. 1.6 lara göre gerçekden az yakıyo diyo adam acaba gerçekden az yakar mı.

millet 1,3 araca bile tüp taktırmaya giderken 2.0 motor araç için nasıl oluyorda az yakıyor diyor ilginç.kendini sivri zekalı sanıyor olmalı.
    az yakıyor demesi aracı elinden çıkarmak için uydurduğu bir laf.yakıt konusu senin için önemli değilse alabilirsin.
    30 tl ye 100 km yaptım dese inandırıcı olabilir ama 120 çok zor.ayrıca şehiriçinde 2.0 motor araç bütçeni zorlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

quote:

az yaktığı için tüp taktırmadım ben diyo. 1.6 lara göre gerçekden az yakıyo diyo adam acaba gerçekden az yakar mı.

millet 1,3 araca bile tüp taktırmaya giderken 2.0 motor araç için nasıl oluyorda az yakıyor diyor ilginç.kendini sivri zekalı sanıyor olmalı.
    az yakıyor demesi aracı elinden çıkarmak için uydurduğu bir laf.yakıt konusu senin için önemli değilse alabilirsin.
    30 tl ye 100 km yaptım dese inandırıcı olabilir ama 120 çok zor.ayrıca şehiriçinde 2.0 motor araç bütçeni zorlayabilir.

tüpü kendim taktıracam o zaman tüp ne kadara patlar bana ruhsata işletmek ve tüp taktırmak ?

• Geçen ay sormuştum Marea için. BRC Sıralı sisteme 1.6 lira istediler. Ruhsat işlemleri ne kadar tutar bilmiyorum ama 2 ye yaklaşır heralde.
  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen tüp ne kadara patlar focus a taktırsak? ruhsata işletme ve taktırma kaçı bulur ?
  • quote:

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen tüp ne kadara patlar focus a taktırsak? ruhsata işletme ve taktırma kaçı bulur ?

Yukarıya yazdım cihaz 1.600liraydı geçen ay. Sen 2binlira de resmi işlemlerle birlikte.
  • quote:

valla teyzeoğlumda vardı 1 sene önce 2.0 ghia,
    1 yıl kullanıp satmaya uğraştı, 2.0 olduğu için kimse pek yanaşmıyor diyordu,
    ayrıca en az 300kr gibi rakamlar yaktığını söylüyordu o zamanlar,
    en sonunda 1 galeride takas yapıp transit connect aldı,
    ama galeri 1 ay falan sonra arayıp, arabasını 1.6 niyetine aldıklarını ve 2.0 olduğu için satamadıklarını, isterse daha ucuza geri satabileceklerini söylemişti

2.0 araç az yakabilir ama uzun yolda daha çabuk devirlendiği ve hızı sabit tutabildiği için olabilir,
    ancak şehiriçi kesinlikle kasar insanı yakıt bence
    saygılar
  • Ruhsata İşletme Prosedürü:
    LPG' yi RUHSATA NASIL İŞLETİRİM, MALİYETİ NEDİR ?
    1. LPG montajı yapılan yerden proje ve fatura alınacak.
    2. MMO (Makine Mühendisleri Odası) ya gideceksiniz. Buradan sızdırmazlık raporunu almanız gerekiyor. Buradan sızdırmazlık raporu alınacak. (Sızdırmazlık raporu: 25 TL)
    3. Herhangi bir trafik sigortacısına gidip, EK-1 belgesi doldurtacaksınız. (Benim tavsiyem MMO Denetim Bürosunun olduğu yerden almanız. Ücreti : 10 TL )
    *Aynı zamanda, arabanızı LPG ye dönüştürdüğünüze ve bunun ruhsata işlenmesi hususunda İl Emniyet Müdürlüğüne dilekçe yazacaksınız (Bunu sigortacıya söylerseniz, onda hazır matbu vardır, o yazar.) Bu işlemin parasını, ruhsat doldurma işlemi sırasında verebilirsiniz.*
    4. Araçla ilgili vergi borcunuz yoksa , herhangi bir ‘borcu yoktur’ yazısı almaya gerek yok.
    5. Eksoz Emisyon Pulunun zamanı geçmişse bu yenilenecek.(Ostim çevresinde çeşitli yerlerde yaptırılabilir. Ücreti : 19 TL)
    6. Alınan tüm evraklarla beraber Araç Muayene İstasyonuna gidilecek. Http://www.tuvturk.com.tr/ adresinden randevu alıp gidebilirsiniz. Bundan önce aracınızdaki tüm eksikleri tamamlamanızı öneririz. Bununla ilgili sitemizde “Haberler” bölümündeki diğer yazıyı okumanızı tavsiye ederiz.2010 yılı ücreti : 127 TL
    7. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Tescil Bürosuna sabah erkenden giderek sıra alacaksınız. Sıranız gelince evrakları teslim edeceksiniz. Ruhsatı almak için 1-2 gün sonra tekrar gideceksiniz. Ücreti (50~110 TL arası) Ruhsatınız eskiyse çift yaprak farkından dolayı meblağ artıyor.(110 civarı) Benim kişisel tavsiyem önünüze her yerde çıkacak olan aracı kişilere kanmayın. İş bitince fazladan para talep ediyorlar. İşinizi kendiniz halledin.
    Not: Yukarıda bahsedilen ücretler 2010 un başında geçerli olan ücretlerdir.
    ARAÇ MUAYENESİ

291 lira yani 300 lira düz hesap size patlayacaktır..

• çok teşekkür ederim gerçekden güzel bilgi oldu benim için allah hepinizden razı olsun.
  • quote:

merhaba
    13 ile 15 arası ford focus 2.0 Sport Trend düşünüyorum.
    aradığım özellikleri bu araba taşıyor gibi sizce nasıl bir araç yakıt ve kullanım yönünden lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
    şimdiden herkese teşekkür ederim.

önerebileceğiniz başka araçlarda olabilir. yaş 19 gençe yakışacak araba olması lazım ama

Merhaba arkadaşım bende bir sport trend var eylülde sahibinden.com'a koymuştum sonra satmaktan vazgeçtim belki görmüşsündür şuan yine satmayı düşünüyorum tam karar vermedim ama.dizel araç almak istiyorum. eğer düşünürsen ben sana aracımın durumunu yazayım.

2000 model
    Metalik gri
    bildiginiz gibi 2000cc
    126 bin km oldu bugün
    atiker sıralı lpg ruhsata işli 108 bin km de taktırmıştım.
    araç yengemindi ben istanbulda üniyi kazanınca biz aldık 108 bindeyken ve lpg taktırdık.
    performansı iyidir 2000 motorun konforu ve performansı kim ne derse desin kendini hissettiriyor ayrıca çok oturaklı gerçekten.
    aracı fabrika çıkışından beri bildiğimiz için daha rahat konuşabiliyorum.
    Daha bugün otokoç'a kış bakımına götürdüm cihaza bağlandı kontrolleri yapıldı herhangi bir sorun bulunmadı.lastikleri de 3 ay önce falan değiştirdim.
    aslında bu kışı da aracımla geçirmeyi düşünüyorum ama hani olur ya kısmet yine de bilgin olsun diye söyleyeyim dedim.
    fiyat olarak da 14500 düşünüyorum.
    ilgilenirsen ve soruların olursa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dir_27 -- 23 Aralık 2010; 19:20:23 >

• sahibinden.com da ilan varsa ilan numaranızı yollar mısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.