Bildirim
+13 işte böyle yapılır - i am legend -
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kolpa bu yeme bizi -
quote:
Orjinalden alıntı: ardapa
kolpa bu yeme bizi
hadi len ordan çakal
gelsinler canlı canlı gösterim oyle msnden yazmayla olmaz
-
gaza gelip 14 e bastım ve silah yok oldu
zaten eğlencesine basıodum ama sanıırm sro da rekor bende
varmı +13 den yukarı basabilen
bu da sro yu son oynayışım olmaktadır finaller baslıyor bırakmak lazım oyun moyun -
Sıkıyosa isroda yap. -
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Sıkıyosa isroda yap.
+1903 -
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Sıkıyosa isroda yap.
bir farkı yokkki
sadece 1.5bil lik elixir lazım
o kadar para da isro da büyük iş... -
Ow ye man ow ye
Bu yaptığın freestyle mıydı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: orionsguard
gaza gelip 14 e bastım ve silah yok oldu
zaten eğlencesine basıodum ama sanıırm sro da rekor bende
varmı +13 den yukarı basabilen
bu da sro yu son oynayışım olmaktadır finaller baslıyor bırakmak lazım oyun moyun
pasificte steelblade miydi neydi oda bladesine +13 basmıştı senden baya bi önce
-
dıştan görünen bir fotoğrafı var mı ? -
peka ikkki
tebrikler .D -
+13 ama mag atack 1324 bnm 64+5 var mag atack 1524 -
ECSRO da artı basmak çok kolay. Bi adam tek seferde +7 bastığı videosu var.
+14 ün real ini Eldorado serverında llo0oll basmıştı. Ben silahın +13 halini gözlerimle görmüştüm. 64+13 Sun Glaive.. +14 basmış, +15 de patlayınca çarı satıp oyunu bırakmıştı.. Sonradan yeni çar açtı kendine nuker.. şimdi onunla oynuyor sanırım yine eldorado da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 21 Mayıs 2009; 16:54:22 > -
Ben daha +6 tan öteye çıkamadım (tabiki isroda ) -
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
ECSRO da artı basmak çok kolay. Bi adam tek seferde +7 bastığı videosu var.
+14 ün real ini Eldorado serverında llo0oll basmıştı. Ben silahın +13 halini gözlerimle görmüştüm. 64+13 Sun Glaive.. +14 basmış, +15 de patlayınca çarı satıp oyunu bırakmıştı.. Sonradan yeni çar açtı kendine nuker.. şimdi onunla oynuyor sanırım yine eldorado da.
kolay mı ?
vip temi ?
2bil harcadım sun spearıma ve +6 bile olmadı....
@erynch
64+5 ve 1524 ? normal sword mu sun mu? normal ise bosuna kalabalık yapma
@MirabLe
dıştan gorunen bi foto yok sanırım cekmedim ancak +9 gibi mavi parlıyor bende oylesine bastım belki 12-13 olunca farklı parlar diye ama malsef :/
-
quote:
Orjinalden alıntı: erynch
+13 ama mag atack 1324 bnm 64+5 var mag atack 1524
nivlam in rev6 presents -
newbieye bak bizi yicek bi kere critical 15(+%100) atack rating(+%100) Mag atack (+%100) Reinforceler(+%100) bunların bi arada olması imkansız gibi bişey + niwlamda copysini deniym dedim mag atack phy attack aynen tuttu açıkla bakalım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 21 Mayıs 2009; 17:55:28 > -
quote:
Orjinalden alıntı: karazaferaskeri
newbieye bak bizi yicek bi kere critical 15(+%100) atack rating(+%100) Mag atack (+%100) Reinforceler(+%100) bunların bi arada olması imkansız gibi bişey + niwlamda copysini deniym dedim mag atack phy attack aynen tuttu açıkla bakalım...
ecsro -
quote:
Orjinalden alıntı: karazaferaskeri
newbie ?
çakallık yapma cocum
ben bu oyunu daha oyunda 1 server varken oynuyodum soytarılıgın terbiyesizliğin lüzumu yok baban yaşındayım senin
bu ecsro 8 degreye kadar %100 statlı itemler item mall dan alınabiliyor...
sro bölümüne niye takılmadıgımı gene hatırladım
bebebelik dolu ....
oylesine konu actım son konum buda bu bölüme aptallar doluşmuş
tadı kaçmış. -
Gercektende Güzel İsro da Benim Hedefim 98+7 Suan da Nasipse İlerde +9 Denemesi Yaparım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X